вторник, 19 июня 2018 г.

Seniornet växjö

Föreningen har till ändamål att främja seniorers användning av digital informationsteknik för anpassning till dagens samhälle. För Tallgården gäller lite andra förutsättningar än de. Kan vi inte hjälpa dig själva eller vill du själv ha support. SeniorNet hade årsmöte mars.


Seniornet växjö

Kopiera e-postadressen i listan. Kursverksamheten bedrivs i Studiefrämjandets lokaler i Växjö med ingång från Kronobergsgatan mitt emot Broqvists konditori. Ange koden seniorså får du 50:- rabatt på priset för första timmen. Håkan Nordmark, museipedagog och historiker vid Kulturparken Smålan stod för underhållningen. SENIORUNIVERSITETET VÄXJÖ.


Vårt mål är att tillvarata och stimulera medlemmarnas sociala, kulturella och vetenskapliga intressen genom verksamhet i form av föreläsningar, studiecirklar, konsert- och teaterbesök, studieresor samt studiebesök m. Januari månads vinnarbild – fotograf Ove Fransson MånadsmöteFotoklubben har månadsmöten den första torsdagen i månaden under september-maj. Information om syfte och aktiviteter för klubben samt kort beskrivning av fågellokaler i anslutning till Växjö. Växjö SK första historiska tvåpoängare var därmed säkrad. I lördagens match var det återigen en av favoriterna till serieseger som stod för motståndet, SK Rockaden Stockholm.


De 22-faldiga (!) svenska lagmästarna hade ett snittratingövertag på 1Elo-poäng och var storfavoriter till vinst mot Växjö. Vi ordnar föreläsningar, studiebesök, konserter, utfärder och studiecirklar. Upplägget varierar från termin till termin. Alla aktiviteter genomförs i samarbete med Medborgarskolan. Hitta och få information om seniornet växjö i Växjö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


De är uppdelade i nybörjarkurser och fortsättningskurser. Två kurser är redan fulltecknade Smart telefon Android (Samsung, Sony mm) samt Från kamera till dator. Det finns intresselistor till dessa kurser som du kan anmäla dig till så kommer du med så snart vi startar en ny kurs.


Seniornet växjö

Syftet är att vi tillsammans ska få samtala kring de tankar, erfarenheter och känslor som vi upplever när tekniken kräver att vi måste ta ställning till om vi vill använda det nya, eller bara kan avstå. Kanalen Växjö är folkets TV-kanal. Detta innebär att vi finns till för att ge medborgare i Växjö en plattform att få uttrycka sig. Klicka på länken här under så kommer du till artiklen.


Från och med idag kommer vi inte längre att ha kontoret placerat ute på Skälby utan detta finns nu hos Charlotté Vesterman. Carl-Olofs inslag handlade om äldres internetanvändning och om de stora digitala ”megatrenderna”. Rotary återigen står pall när världen kan kännas svajig. Under året har vi bland annat fortsatt att utrota polion, gett bybor i Kenya rent dricksvatten, varit mentorer för UF-företagare, utbildat oerfarna och erfarna i ledarskap, stöttat sjukhusclownen vid Växjö lasarett med mera. Varmt välkommen till Veteranpoolen Växjö – vi är din hjälp i hemmet och på företaget med städning, trädgårdsarbete, gräsklippning, hantverk m. Här hittar du bostäder till salu i Växjö kommun hos Svensk Fastighetsförmedling.


Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig. Vi har ju en devis att äldre lär äldre och det tror jag är nyckeln till att det funkar bra. Det är en undervisning som sker på äldres villkor.


Region Kronoberg ansvarar för handläggning och beslut om färdtjänst och riksfärdtjänst för kommunerna Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. Janerik har angett jobb i sin profil. Färdtjänst På lanstrafikenkron.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения