среда, 13 июня 2018 г.

Nordic färskfoder bra eller dåligt

Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Min tik, som också är kastrat, får Nordic som topping till sin vanliga Doggy light, och hon mår tip-top. Hon har alltid varit matfrisk av sig.


Kan vara värt att prova fodret på din hane. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta.

De färskfoder som valdes var MUSH B. F Vaisto Blå Nöt-Kalkon-Lax, Nordic Bas och VOM og Hundemat ACTIVE Helfoder. Samtliga analysvärden för de olika fodren räknades om till torrsubstans, så att en jämförelse mellan färskfoder och torrfoder kunde genomföras. Det är lika svårt att hitta ett bra färskfoder som att hitta ett bra torrfoder, därför måste man veta lite om vad just ens hund behöver.


Ledsamt nog har EU´s lagar sett till att tex vom i färskfoder måste ångas upp innan det säljs, vilket gör att mycket nyttiga ämnen försvinner i färskfodret. Ska skaffa hund inom en snar framtid och läst mycket om färskfoder. Min hund ska få äta färskfoder eftersom jag inte tror att torrfoder är det ultimata för en hund.

De flesta trådar jag läst på olika forum är väldigt gamla. Nordic ,Bravo,Klass,Fodax,VoH är alla färskfoder och det är en smaksak vilket man använder. Kolla på deras hemsidor vad fodren exakt innehåller och vilket du föredrar.


Det man kan säga om alla fodren är att det är mycket hög kötthalt,det är renare foder och man får mycket för pengarna! Sv: Nordic färskfoder ? Min ena hund har vi precis kontaterat kvalsterallergi på. Veterinären berättade att det efter bara tre dagar finns kvalster i fodersäcken och varje gång man öppnar den så ökas kvalstrena på så att hålla den stängd med hjälp av klämmor eller i tunna hjälper inte. Min äter Nordic redan innan allergiutredingen. Hittade sedan Vom og hundemats färskfoder som jag personligen tyckte att var bättre , men Nordic är mitt klara andra val.


Testat Klass och det ger jag inte igen. Testet av fodrade gummistövlar avslöjar både allvarliga brister och stora skillnader. En av stövlarna innehåller också så höga halter av en förbjuden kemikalie att den är förbjuden att sälja. Mina om din hund mår bra så ska du inte ha dåligt samvete!


Det är en djungel och jag tror inte man börjar forska i saken förrän man får problem av nåt slag. Gjensidige bra eller dåligt Bras As Comfortable As They Are Beautiful.

Helt okej flexibilitet vad gäller självrisker, men vi har sett bättre. Hundarna har numera en matlista för vad som ska ges varje dag men det känns inte krångligt eller svårt att komma ihåg eller ge och det är inte hela världen om jag glömmer att ge något utan vi har en bra bas i Nordic färskfoder. Färskfoder bra eller dåligt ? Jag vill bara se hur många som tycker att färskfoder har vissat postiva eller negativ.


Han blev kräksjuk och skitsjuka på samma gång, när han kräktes luktade det avföring och vättskebristen blev ett faktum. Tog ca veckor innan han blev något sånär bra. Det visade sig att fodret som jag sedan tinade upp från resten av kartongen luktade riktigt dåligt. Bland kunderna finns veterinärer som rekommenderar Nordic Hundfoder vid mag- och tarmproblem, jägare som anser att deras hundar presterar bättre , uppfödare som vill undvika diarré hos sina valpar, utställare som vill se sina hundars pälsar glänsa och ett stort antal andra hundägare som märkt att deras hundar orkar mer, får bättre.


Har en katt som mådde dåligt på både blötfoder och torrfoder. Hos veterinär fanns ingen hjälp att få. Fick rådet i en djuraffär att bara ge protein dvs kött antingen i rå form eller kokt. Katten blev avsevärt mycket bättre och numer kan man vistas i hemmet efter att hon varit på toa.


Många hundar börjar äta om man byter till färskfoder , testa gärna. Nordic , Fodax, Bravo, VomHundemat, SundHun Hundens AO Ecodogfoo NaturaNor Musch mfl. Det finns flera bra fabrikat här i Sverige bl.


Det är bara att Googla för information och sen prova sig fram.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения