вторник, 5 июня 2018 г.

Takbrygga benders

Köp takbrygga från kända varumärken. Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.

Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning. Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. För antal se åtgångstabell. Takbryggan är godkänd för infästning av säkerhetslina. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Levereras komplett med hållare och fäste. Passar till Universal.

Utförande enligt SS-EN 516. Max över-häng: 3mm. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Kontrollera din e-postadress. Systemet är ryckprovat och därför godkänt för fasadhöjder över meter. Lindab har allt det du behöver för Ditt tak!


Benders ambition är att vara ett starkt, svenskt, familjeägt företag som utvecklar, producerar och marknadsför konkurrenskraftiga produkter och tjänster av hög kvalitet för bygg- och anläggningssektorn. En takbrygga är en smal gångbrygga som monteras på ditt tak i Stockholm som gör det smidigt för dem som arbetar på taket att förflytta sig. Det finns takbryggor där även en skyddslina kan fästas. En takstege är helt enkelt en stege som läggs ned och fästes mot ditt tak. Den kan kompletteras med skyddsräcke och är godkänd för infästning av säkerhetslina.


Fotplatta eller bärläktsfäste och monteringsdetaljer ingår. Specialdesignade tillbehör, som bleck och beslag, huvar och taksäkerhet, i matchande färger för kompletta helhetslösningar. För montage av takstege och takbrygga i takfall.

Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Monteringsanvisning M-205. Gångbryggan har en hög sparklist och upphöjd gångyta för bra grepp under svåra förhållanden.


Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. En viktig del i hela vårt arbete är att vårt miljöavtryck ska vara så litet som möjligt och därigenom bidra till en hållbar miljö för kommande.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения