пятница, 31 августа 2018 г.

Chatt appar

Lyckligtvis har konsumenternas säkerhetstörst resulterat i ett ordentligt uppsving för chatt-appar med uppdrag att hemlighålla dina meddelanden. Chattjänster som Telegram, Whatsapp och Signal har gjort de magiska orden obruten kryptering till verklighet. Chatt-appar Genom att integrera dina meddelanden i befintliga chatt-appar kan du effektivt nå dina användare. Du kommer enkelt i kontakt med dem när du vill och oavsett var i världen de befinner sig.


BILDSPEL Imo MessengerAll din chatt på en och samma plats, nästan i alla fall, det låter väl praktiskt? Chattarna synkas med flera enheter, du kan skapa gruppmeddelanden, dela fotografier, lägga till bilagor som ljud och film samt söka i chatthistoriken.

Ange ett användarnamn och kön för att logga in på Sveriges största gratis chatt ! Människorättsorganisationen EFF (Electronic Frontier Foundation) har genomfört en studie av de vanligaste apparna som används för chatt. Syftet med studien var att ta reda på vilka appar som är säkra vad gäller kryptering och avlyssning. Skicka meddelanden och ring till din familj och dina vänner kostnadsfritt! Kanske för att den har fler verktyg – här kan du till exempel välja att låta din chatt försvinna efter en liten stund.


Helt i linje med trenden just nu. Alla som vill chatta hemlisar – och öva på sin emojiska. Och många föräldrar känner frustration för att de inte vet vad tonåringarna gör på sociala medier.


Appen utvecklas ideellt av Open Whisper Systems, med kryptogurun Moxie Marlinspike i fören.

De samlar inte någon data om användarna, och källkoden till appen är öppen och kan granskas av allmänheten så att sårbarheter och buggar upptäcks och täpps till. Så här kommer du igång med Signal. Du väljer hur engagerad du vill vara.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. Från populära chattappar som Whatsapp och Messenger till mer smala Signal.


Det finns en flora av appar som ofta använder sig av obruten kryptering (end-to-end). Det betyder att bara du och mottagaren sitter på krypteringsnycklarna – företaget som utvecklat appen kan inte läsa era meddelanden ens om de vill det. Badoo är appen för dig som vill träffa nytt folk. Vem du än är, och vad du än söker, så är oddsen på din sida när det gäller att hitta någon speciell bland våra 4miljoner användare. Oavsett om du är på bussen, på fiket eller bara softar hemma, så kan du matchas ihop och chatta med personer som intresserar dig.


Dock skulle jag avråda från någon av dessa appar då myndigheter säkerligen redan har bakdörrar in eller företagen kan hjälpa till att lämna ut information ifall de skulle få en förfrågan. Om du vill ha ordentlig kryptering så googla runt på det. Snowden ger bra förslag på appar du kan använda.


Nu har Messenger’s chef Asha Sharma bekräftat att en sådan integration är på gång för Messenger, WhatsApp och Instagram. Forensik av privata chatt-appar. Det har de senaste åren dykt upp fler och fler appar för de som vill hålla sina konversationer privata.


Exempel på funktioner är.

Orsaken till den enorma popularitet som chat - appar som WeChat, SnapChat, Koalatalk och WhatsApp, för att bara nämna några, är inte bara för att kidsen ska kunna chatta och skicka varandra bilder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения