понедельник, 13 августа 2018 г.

Huddinge kommuns familjerådgivning

Ni väljer själva utförare av familjerådgivning , tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal. Ni erbjuds upp till fem samtal med möjlighet till förlängning med ytterligare tre. Varje samtal kostar 2kronor. Vi tar emot par som bor i Huddinge , Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner , oavsett sexuell läggning och samlevnadsform. Huddinge ligger bara minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.


Av 2utdelade enkäter besvarades 24 vilket ger en svarsfrekvens på. För att komma till familjerådgivningen ringer ni och bokar en tid. När ni ringer till oss får ni kortfattat beskriva er situation och ni erbjuds en tid för ett orienterande samtal. Gemensam familjerådgivning men olika utbud.


Hur kan ett besök gå till? Vi har ingen telefontid från måndag december till måndag januari. Du som bor i Falu kommun ringer till Falu kommuns familjerådgivning för att få information, råd eller komma på samtal. Vi ställer några frågor för att få en första bild av vad du önskar få hjälp me hur angeläget det är och vem eller vilka som ska komma på första samtalet.


Vi kan även erbjuda familjerådgivning på engelska. Vid behov anlitas tolk. Jag har avtal med Stockholm, Lidingö, Huddinge , Nacka, Täby, Sollentuna, Haninge och Solna kommun. Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Hitta och få information om familjerådgivning i Huddinge och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Alla kan få problem i sin parrelation, då kan det vara bra att prata med någon utomstående. Täby kommun erbjuds du fem besök till reducerat pris hos en familjerådgivare. Nacka kommun har kundval inom familjerådgivning. I Jämföraren kan du se vilka som finns att välja mellan. Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket.


Det går bra att boka tid hos familjerådgivningen innan du har fått ditt kundnummer. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er. Familje­råd­givarna har sekretess. Om du vill kan du vara helt anonym.


För närvarande är den egna avgiften 2kr för ett minuters samtal. Ni behöver inte ansöka hos kommunen om att få familjerådgivning. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Tänk på att inte skicka känslig information via e-post.


Skicka bara kontaktuppgifter så hör vi av oss. Hos familjerådgivaren kan ni få hjälp med att. Huddinge kommun erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i kommunen. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling.


Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения