пятница, 17 августа 2018 г.

Matkassar test

Jämför de mest populära matkassarna i sverige. Hitta den som passar dig bäst! Var de som uppfann matkassen! Beställ Billiga matkassen på citygross. Färska råvaror och butiksstyckat kött.


Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.

Sök efter Matkassar Test nu på nya KensaQ. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Det gör att prenumeration på matkassar även passar de familjer som varierar i storlek från vecka till vecka.


Det samma gäller uppsägning av din prenumeration. Du binder inte upp dig över flera månader, utan kan även prova matkassar under kortare perioder. Till varje matkasse medföljer ju så klart även recepten. De olika matkassarna har olika stil, olika kockar och recept, olika priser och levererar till olika ställen i Sverige. Därför kan vi inte ge dig ett svar svart på vitt vilken som är den bästa matkassen.


Däremot jämför vi matkassarna med varandra och berättar vad vi tycker.

Här ovan har fem riktigt bra matkassar presenterats. Vi hoppas att du har kunnat hitta bästa matkasse för dig, oavsett om du har en stor familj, bor ensam, vill ha lyxig inspiration, äter veganskt eller behöver någon form av specialkost. Olika ”bäst i test ” av matkassar.


Med tanke på det finns ett så stort och varierat utbud av olika typer av matkassar är det egentligen en svår, för att inte säga en nästan omöjlig uppgift att direkt jämföra matkassar mot varandra och sedan ge en rättvis bedömning. Vi gick till en stor välsorterad livsmedelsbutik och en lågprisbutik och samlade in priser på samma typ av varor som fanns i matkassarna. Om butikerna inte hade exakt samma varor som i matkassarna tog vi de närmast jämförbara. Vi räknade dock alltid om vikten så att det överensstämde med matkassens livsmedelsvikt. För att fira det här vill vi erbjuda alla nya kunder upp till 3kr rabatt på sin första matkasse.


Prova du med och njut av lite mer Middagsfrid i vardagen. Ett test utfört av AlltOmMat med ekologisk matkassar var det Linas Originalkasse Eko som fick högst betyg. Läs vår recension av Middagsfrid och Linas matkasse.


I ett test av matkassar som nyhetsbyrån TT beställt av WiseGuide har man jämfört leverantörerna Mathem, Årstiderna, City Gross, Middagsfri Ecoviva och Linas Originalkasse. I utvärderingen utgick man från recept, meny, kvalitet och resultat. Detta leder då till att du som bor i Stockholm och önskar hemleverans av välfyllda matkassar med naturliga och kravmärkta produkter har höga krav på dessa. Matkassarna blev utifrån dessa faktorer betygsatta med ett betyg från 1-5. Med anledning av det har vi valt att bara erbjuda matkassar Stockholm från Sveriges tre bästa leverantörer av matkasse med hemleverans.


Test , recensioner, omdömen och andra källor som vi använt oss av för att lista de bästa matkassarna. City Gross har ett brett sortiment av matkassar som passar allt från små hushåll till stora barnfamiljer, köttätare, veganer eller personer som försöker gå ner i vikt, totalt finns det elva olika matkassar att välja på. Här finner vi också någonting helt unikt, nämligen tre sorters matkassar framtagna av ViktVäktarna.

Familjer, ensamstående, LCHF-ätare och vegetarianer - i dag finns kassar för alla. I flera tester , exempelvis av konsumentguiden Råd och Rön, har man jämfört och kommit fram till att matkassarna ofta är billigare än att handla i butik. Det kanske låter orimligt, men matkasse leverantörerna kan få bra mängdrabatter och säkerställa mindre matsvinn, eftersom de vet i förväg vad alla kunder kommer få i sina matkassar. Vi har testat tre populära matkassar.


Alla våra matkassar får förstås göra våra bästa matkassen test så att vi kan ta reda på så mycket information som möjligt. Sedan är det bara för dig att jämföra och kolla vilken du tycker ser bäst ut. Testar du därför matkassar för första gången eller vill testa en annan variant är det här du ska hålla till!


Välj bland matkassar med smarriga recept som du enkelt kan beställa och hämta upp i butik eller få hemlevererade. Köp din matkasse idag! ICAs matkasse ger dig goda, varierade och näringsriktiga recept, framtagna och provlagade av våra kockar, till middagar för två, fyra eller sex personer.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения