среда, 29 августа 2018 г.

Hur känns kokainrus

Hur känns förlossningsvärkar? Ofta får man höra att du vet när det är förlossningsvärkar. Ofta är förlossningsvärkar smärtsamma, regelbundna och de går inte över när du vilar eller rör på dig Album Länge leve Parken.


Känns onödigt att starta en tråd där jag inte får svar. JAG skulle ta kokainet men jag talade men en vän om det, och undrade hur min kropp skulle reagera eftersom jag aldrig tagit ngn drog.

Hur vet man om man har hjärtflimmer? Jag har efter en knäskada väldigt ont i mitt ena knä, och det har inte blivit bra, opererat gånger. Hur ska bromspedalen kännas när motorn inte är på?


Bromspedalen ska kännas stum. Om den sjunker sakta vid hårt tryck kan det finnas en läcka i bromssystemet, känns den fjädrande kan det finnas luft i systemet. Läs mer om bromssystemet och bromskontroll.


Läkarna är ju faktiskt bara teoretiker jämfört med en som fått sin tredje hjärtinfarkt och kan berätta hur det egentligen känns och upplevs. Jag vaknade klockan 05:i tisdags morse då jag kollade på klockan.

Jag hade ett bekant tryck över bröstet som jag först tolkade som en begynnande lunginflammation. Men hur känns min ångest? Min ångest och mina panikattacker blir oerhört fysiska för mig och inte bara psykiska. Hela min kropp värker när jag får ångest, mina muskler gör så pass ont att jag ibland blir svimfärdig och illamående.


Går smärtan över när man äter? För det är så för mig. Det stavas inte kännt. Jag mår lite illa, har lite ont och kännger hungerkänslor.


Hur en orgasm känns är väldigt olika, samma person kan känna flera olika känslor vid olika tillfällen. Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni. Ofta kommer den här känslan väldigt tidigt i relationen – du bara vet.


Du känner dig som hemma Att träffa den rätta känns ofta som att ”komma hem”. Jag undrar hur man vet när man fått en orgasm? SVAR: Meh, klart du inte är bakom flötet!


Användaren deag–bullet beskriver hur hen nästan gick bort i en bilolycka. Jag minns hur jag kände mig väldigt varm och såg ljus. Jag tror att det beror på alla mediciner och att jag flyttades runt, men jag är öppen för något överjordiskt, skriver hen.

En annan användare, monitormonkey, berättar om en operation som gick snett. Kärt barn har många namn. Förvärkar, sammandragningar, kontraktioner. Jag har ett inifrånperspektiv som går ut på att jag vet vad det innebär att vara i den situation som de människor jag hjälper befinner sig i. Och då talar jag inte bara om den psykiska ohälsan utan framför allt om att jag förstår hur utanförskap, stigmatisering och ekonomisk utsatthet känns. Personer i Bibeln hade.


Jag försökte verkligen känna efter hur värkarna kändes igenom hela min sista förlossning men sanningen är den att människan är modifierad så att man glömmer smärta. Hur det känns att vara bakis Blev det lite mycket igår? En man vaknar upp på en klinik specialiserad på svårartade baksmällor.


Doktorn ordinerar 6ml glass och två actionkomedier, men ger även patienten viss information som inte får honom att må bättre. Jag är en av dom som har känt när jag blivit gravid. Jag har känt det två gånger och till och med lyckats bevisa att det var det jag kände (läs längre ner).


Till er tjejer som provat dubbelmacka, dvs en kuk i fittan och en i röven samtidigt. Dubbelt så skönt, obehagligt, för mycket, bästa som hänt er sexuellt osv osv? Hur gammal va du första gången du provade, och hur många gånger har du vart med om de? Man talar ibland om ”trådfin puls” dvs. Ibland känns pulsen väldigt svag, ibland kraftigare.


Bilden visar hur man lägger fingertopparna på vänster handledens stora pulsåder (radialisartären). Hittar du inte pulsen, variera trycket och flytta fingrarna runt omkring i området.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения