вторник, 21 августа 2018 г.

Chatta med läkare

Du behöver bara bankID och tillgång till internet. Välkommen till oss redan idag. Träffa läkare och psykologer via chatt eller video på doktor24.


Ange ditt besvär och starta chatten så guidar vi dig till rätt vård direkt. Faktaartiklar om sjukdomar skrivna av Sveriges ledande medicinska experter inom sitt diagnosområde. Lär dig mer om symtom, sjukdomar, diagnoser, chatta med läkare.

Nu kan du chatta med läkare online, dygnet runt, och få samma vård som vanligtvis ges på en vårdcentral. Sedan några år tillbaks går det att kontakta läkare som arbetar på vanliga sjukhus och vårdcentraler direkt i mobilen eller webbläsaren. Våra läkare online hjälper dig med flera vanliga besvär. Få vård online alla dagar 8-22. Träffa en läkare online direkt i din mobil eller dator.


Apoteket samarbetar med Doktordär du kan chatta med en läkare och få hjälp att förnya utgångna recept. Ingen tidsbokning krävs, du behöver bara logga in med ditt Mobila BankI svara på några frågor kring ditt läkemedel och ställa dig i drop-in kön. Medicoo ger dig snabb vård när du behöver det.


Chatta med våra läkare direkt i mobilen utan att ladda ner en app.

Vi kan hjälpa dig med de flesta vanliga besvären, vare sig du söker vård för dig själv, ditt barn eller anhörig. Samma system som på vårdcentralen fast utan tidsbokning och väntrum. I vår chatt får du prata med en sjuksköterska på läkarmottagningen. Om det är många som vill chatta samtidigt så placeras du i kö, vi svarar på alla chattärenden så snart som möjligt! Säkerheten är lika bra som när du ringer.


På MediCheck kan du träffa läkare som är specialister på din sjukdom. Mötet sker via videosamtal eller meddelanden via din telefon, läsplatta och dator. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller remiss i mobilen.


KRY gör det möjligt att träffa legitimerade läkare , psykologer och sjuksköterskor via video, direkt i mobilen. Läkarna tror att jag har mjälleksem. Kan inte se något mjäll. Jag tror att det har med tiden och behandlingar blivit en slags eksem.


Hårbotten är torr och skör. Tappar, tycker jag, en del hår. Hade som ung fett hår. Jag behandlar hårbotten med hårbottengel och mjällschampo. Vad ska jag ta mig till. Jourhavande kompis finns här för att du som känner att du behöver nån att prata med ska kunna göra just det 3.

Vi tar emot samtal från barn och unga upp till år. Har frågar läkare men det har bara förklarats bort med stress. För att få hjälp med ditt personliga ärende behöver du logga in med e-legitimation (till exempel mobilt bank-id).


Oavsett hur situationen ser ut är det viktigt att prata med någon och att få stöd. Därför finns det olika organisationer som du, anonymt, kan kontakta och få hjälp. Att kunna vara anonym kan innebära att man vågar ta ett första steg mot att förändra sin situation. Orsakerna till att man ringer är många. Fick först prata med en sjuksköterska om mitt problem, hon bokade sen in mig till en läkare bara minuter efter vårt samtal.


Sen fick jag ett recept som jag kunde hämta ut direkt efter läkarsamtalet. Kommer definitivt använda Doktor. Du loggar in med mobilt BankI väljer själv vilken läkare du vill träffa, fyller i ett formulär och blir sedan uppringd av läkaren vid utsatt tid.


Bedömer läkaren att du är i behov av medicin eller vidare vård får du recept eller hjälp med egenremiss i samband med mötet. Du får bland annat tillgång till journalanteckningar, diagnoser och vissa provsvar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения