вторник, 21 августа 2018 г.

Seniornet malmö

Seniornet malmö

Verken Malmö vanuit een vakantiehuis. IT-café på Malmö Stadsbibliotek, Lärcenter. Här kan du få hjälp med din bärbara dator, surfplatta och smart telefon eller fråga om appar och tjänster på. Kurserna är anpassade för äldre och hålls i ett lugnt tempo med instruktiva övningar, repetitioner och frågestunder. Kursavgifter Medlemmar i föreningen betalar endast 450kr per kurs.


Digitalisera din fotoskatt. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att använda vår webbplats godkänner du att cookies används.


SeniorNet Malmö , Malmö. Hitta och få information om seniornet malmö malmö i Malmö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. I Sverige har utvecklingen av IT kommit långt och det blir allt svårare vara utan datorkunskaper. GOD JUL från Promenadgruppen på Ribban som avslutat höstterminen med kaffe och lussekatt på Kallbadhusets café. Att amatörfotografer med mobilkamera, kompaktkamera eller systemkamera ska få inspiration.


Malmö yrkeshögskola beviljas en utbildning och kan leva vidare. Malmöpar har två chanser att vinna samma pris på Manifestgalan. Ett fantastiskt år går mot sitt slut. Vi passar på önska alla medlem. Din sökning på seniornet malmö gav företag och du har nått slutet av listan.


Om du är intresserad av volontärarbete i Malmö så har du kommit rätt. Här listar vi alla uppdrag som just nu finns att söka i Malmö. KULTURARV MALMÖ På Malmö stads hemsida finns information om historiska platser, personer och händelser i Malmö. Till Kulturarv Malmö - Mera släktforskningshjälp om Malmö : FILMARKIVET I GRÄNGESBERG Filmarkivet i Grängesberg tar hand om svensk smalfilm, bl.


Deltagarna kan välja att ta med sig en bärbar dator, mobiltelefon eller läsplatta och koppla upp sig på Tuppens wifi eller använda datorerna som finns i lokalen. Produkter som kunden har valt hos Funka: Talande Webb. Talande Webb Gör din webbplats tillgänglig för de av den vuxna befolkningen som har.


Så fort vi flyttade upp till Skövde erbjöd jag mig att ta över SPF:s hemsida då den var bedrövlig. Många äldre har av olika anledningar inte tillgång till det digitala samhället och behöver någon som kan hjälpa dem. Hitta rätt boende, service och omsorg som äldre.


Seniornet malmö

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Malmö and beyond. Då var hon själv ovan vid datorer, men blev snabbt skicklig. För vidare information se DIS Syds hemsida och facebook. Många av dem samarbetar med SPF-föreningar och andra pensionärsförbund. Då får seniorer möjlighet att testa att surfa på internet, lära sig om bank på nätet och andra saker.


Det finns fortfarande ett stort behov bland våra medlemmar och i samhället att öka den digitala kompetensen för att klara vardagen. Sveriges bästa hall för badminton har nu också bordtennis. Med klippkort kan du spela badminton för fantastiska priser som gäller både badminton och bordtennis I Malmö Badmintoncenter huserar såväl Badmintongymnasie och Malmö Badmintonakademi Till höger hittar ni bilder på Malmö Badminton Center.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения