пятница, 31 августа 2018 г.

Eft parterapi stockholm

Utveckla din förmåga att kommunicera med andra. Lärare och ledare för Stockholm EFT Center har många år klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Han handleder både i individuell handledning och för familjerådgivnings enheter som vill fokusera på EFT.


Gå en grundkurs i EFT (externship) i Stockholm och utvecklas i ditt arbete som parterapeut. De styrker att EFT är effektiv. EFT har hög generaliserbarhet då den har gått att använda med många olika typer av par med varierande relationsproblem. Den har en bred tillämpning.


EFT bygger på den första sammanhängande och ordentligt validerade teorin om kärleken mellan vuxna – anknytningsteorin. De ger sin syn på vanliga problem gällande sex i långvariga relationer samt på hur vi terapeuter kan hjälpa par som fastnat i olika dilemman kring sex utifrån ett EFT perspektiv. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. Vi tillämpar EFT , Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer.


Eft parterapi stockholm

EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Idag är jag certifierad EFT -terapeut, EFT -handledare samt utbildare i EFT ( EFT Trainer). Humanprocess parterapi i Stockholm.


Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi. Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. Inom funktionsmedicin fokuserar vi på att hitta orsaken till varför symptom har uppstått. Jag arbetar med Emotionellt fokuserad parterapi ( EFT ). Välkommen att boka tid hos en av våra utbildade terapeuter idag!


Eft parterapi stockholm

Det är en evidensbaserad (vetenskapligt bevisad) metod för parterapi , vilket innebär att den har en tydlig struktur och har utvärderats vid ett flertal tillfällen. Terapihuset är en samtalsterapimottagning som är belägen på Östermalm i Stockholm. Verksamheten bedriver terapi, parterapi och coaching i metoder som Schematerapi, ACT och Psykosynntes Gällande parterapi används Imago och Eft som metoder.


Den metod jag använder heter EFT , Emotionally Focused Therapy for Couples och är en av världens mest utvärderade metoder för parterapi. Forskningsresultaten är mycket goda. Vi talar om en strukturerad terapi i olika steg som upplevs som logiska och därför skapar trygghet i arbetet.


Eft parterapi stockholm

Jag erbjuder evidensbaserad emotionell fokuserad parterapi ( EFT ) och psykoterapi centralt i Stockholm. Att söka parterapi i Stockholm. Söka efter parterapi Stockholm kan man antingen göra på Internet, i gula sidorna eller via bekanta som har erfarenhet av parterapi i Stockholm. Vill du ha kontaktuppgifter till en parterapeut nu med en gång kan du klicka här: kontaktuppgifter parterapi Stockholm.


Här finner Ni jnformation om parterapi. Vilken terapiform är bäst ? Vad ska man tänka på när man väljer terapeut ? Vad kostar det att gå i terapi ? Hur länge behöver man gå i terapi ? Det betyder att jag är certifierad EFT -terapeut. Det är med allra största sannolikhet bara en tidsfråga innan vi är många många fler. EFT : Förstå mönstren Hur går det till? EFT står för Emotionellt Fokuserad Parterapi.


Man jobbar utifrån det som kallas samspelsmönstret, som handlar om att man förväntar sig vissa saker av sin partner och sen reagerar på olika sätt när exempelvis närheten, omtanken eller förståelsen uteblir. Kanske upptäcker ni att parterapi är en väg för er att komma vidare. Hur jag arbetar med parterapi i Stockholm.


Det finns många olika an­ledningar att gå i parterapi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения