понедельник, 20 августа 2018 г.

Chattar för vuxna

Chattar för vuxna

En hel del av rummen riktar sig till vuxna eftersom vi inte begränsar chattarnas innehåll, sexchatt finns därför tillgängligt och många rum kan innehålla vuxet material. Vi har därför års åldersgräns för att använda våra tjänster. Chatta helt anonymt - utan konto. Upphetsad är Sveriges största gratis chatt som erbjuder flera olika chattrum. Vi har mycket lojala chattare och välkomnar nya användare från hela Sverige.


Vi har flera olika chattrum för olika avseenden. Testa nya chatt -klubben för speed-dating, flört eller lär känna nya människor. Dela bilder, skapa chattrum och prata fler. Det är helt gratis och helt utan registrering.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort. Bli medlem – om du vill.


Chattar för vuxna

Vi som chattar är socionomer. Vi har tystnadsplikt och du behöver inte säga ditt namn när du chattar. För föräldrar eller andra vuxna som är oroliga för barn eller ungdomar i sin närhet. Föräldratelefonen drivs av föreningen Mind och de som svarar är utbildade psykologer eller socionomer med lång yrkeserfarenhet.


Hit kan du ringa anonymt. Eller så vill du prata om något helt annat. RFSU för vuxna : Lyssna på sexpodden - En podcast om hur man egentligen får till det när sängen är full av småbarn, om man aldrig lyckas hitta någon att bli kär i, är ofrivilligt barnlös eller ens partner bara inte vill längre, och mycket mera.


Gratis chatt , öppet varje kväll! Välkommen till Tilia-chatten. Vi berättar inte vidare det du berättar för oss, om du inte själv vill det. Du kan vara anonym om du vill.


Mer om hur det går till i chatten. Vi har öppet varje kväll, året om mellan 21:– 22:30. Hitta en partner snabbt här. Våld i ungas nära relationer är tyvärr mycket vanligt, framförallt handlar det om killars våld mot tjejer till största del. Vad kan du som vuxen göra?


Just nu pågår forskning kring att kartlägga hur det ser ut i Sverige. För även om man har mycket användare och tagit in miljoner och miljoner i investeringar så måste man i slutändan kunna gå med vinst för att överleva som företag. Eftersom Snapchats främsta användargrupp är tonåringar som vill “vara för sig själva” och chatta privat är det svårt att tjäna pengar genom annonser. Om du inte kan delta i chatt vid själva tillfället så går det bra att skicka in din fråga i förväg, de besvaras i mån av tid. Tidigare chattar sparas och går att läsa så länge de anses vara relevanta.


Här menas det bara att barn inte kan hänga med då både frågorna samt svaren kan innehålla en annan klang än vad barn är vana vid. Samtalsstöd för unga vuxna Du som är ung vuxen har möjlighet att boka tid för samtal. Gåtor för de vuxna kräver också lite mer att lösa. Avgiften per samtal är oftast kraftigt subventionerad.


Våra mottagningar har olika möjligheter till att subventionera psykoterapi för privatpersoner. Kontakta din lokala mottagning och hör efter vilka särskilda satsningar som finns just där. Bris är en barnrättsorganisation som stöttar barn, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare genom att göra barns röster hörda.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения