вторник, 14 августа 2018 г.

Kända citat

De kända citaten är kända för deras viktiga budskap. Citatens budskap hänvisar till känslor, och därför har dessa kända citat valts ut som de bästa. Många av de mest kända citaten är från kända forskare och experter.


Majoriteten av citaten har uttalats av personligheter som verkligen har gjort en skillnad för mänskligheten och många av dem används än idag. Kända citat är citat som verkligen ger oss tankar om deras viktiga budskap. Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren.

Hänt har valt ut hennes bästa citat. Coola citat av kända personer “Jag är inte den typen av person som försöker vara cool eller trendig, jag är definitivt en individ. Leonardo DiCaprio “Hellre vara död än cool.


Kurt Cobain “När jag var liten var det press på att vara cool. Jag såg aldrig mig själv som någon cool. Jag tyckte alltid att jag var.


Världens mest kända filmcitat De bästa filmcitaten har ett eget liv, bor i publikens hjärtan och sinnen långt efter att de har lämnat biografen. Här är några av de mest minnesvärda filmcitaten genom tiderna.

Citaten inspirerar dig till att jobba med andra, och att göra det bästa utav ett samarbete. Citaten om samarbete ger dig även styrka och motivation till att fortsätta kämpa. Läs citaten och dela dem med andra för att få ut det mesta av ditt nästa projekt.


Andra gillar även våra Citat om bästa vänner. Tretton odödliga citat ”Krigets första offer är sanningen”. Historien är full av fantastiska citat , som som brukats och missbrukats, vänts och vridits på och satts in i sammanhang, där de passat till en aktuell situation och med få, exakta ord beskrivit en hel tidsanda.


Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Välkända. Citaten är inte kategoriserade, utan tankar om livsfrågor blandas med synen på vad filosofi är och så vidare. Det är dock tänkt att avgränsa dessa återgivna formuleringar till att de ska vara uttalade av filosofer och därför saknas talesätt, ordstäv och dylikt. Vad som gör dem berömda är inte vilken person de härstammar från, utan vilken betydelse de för fram, vilken känsla de har djupt begravna i sig samt vilken skillnad de har gjort i vår världshistoria.


Här kommer det att finnas några av dem. Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig.


I den ikoniska författarens ära har Filmtopp gjort ett klurigt quiz där du på kirurgisk nivå testar dina kunskaper om hennes berömda karaktärer. Här finns kända citat. Det är mer eller mindre kända.


Arthur Conan Doyle är känd för sin roll som författare, men det är få personer som vet att han även arbetade som läkare.

Hoppas att det är några du känner igen är det inte det så hör du de nu. Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon. Ernst Kirchsteiger är Sveriges bästa citat -maskin. Hans charmiga citat finns på muggar, tändsticksaskar och skålar.


Här bjuder vi på av hans. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Flera av dessa ledare citeras friskt när man pratar entreprenörsskap, ledarskap eller bara livskvalité.


Citat om att tackla motgångar “Problems are opportunities in work clothes” Henry J. Här är utvalda citat som kan fungera både som tankeställare och motivation.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения