среда, 19 июня 2019 г.

Kommunal hemförsäkring rättshjälp

Köp hemförsäkring online till bra pris för dig som bor i bostadsrätt, hyresrätt eller hus! Du som har ICA-kort får bonus på hela försäkringskostnaden! Som medlem i Kommunal får du flera försäkringar.


Läs mer om våra medlemsförsäkringar här! Ansök om medlemslån hos Nordea. Upp till rabatt om du samlar dina försäkringar.

Här nedanför kan du läsa mer om vad som ingår. Du kan också se vilka försäkringar du kan köpa till, för att göra ditt paket ännu vassare – till ett extra förmånligt medlemspris. Ett antal försäkringar ingår i medlemsavgiften men du kan också uppgradera och skräddarsy försäkringarna efter just dina behov. Du kan alltså göra ditt paket ännu vassare – till ett extra förmånligt medlemspris.


Dessutom finns en lång rad andra förmåner kopplade till ditt medlemskap. I medlemsavgiften ingår en bra hemförsäkring , inkomstförsäkring och en försäkring mot olycksfall och skador på fritiden. Ja, du som är medlem i Kommunal har hemförsäkring och en rad andra försäkringar som medlemsförmån. All information om dina försäkringar finns på Folksams.


Att få facklig rättshjälp handlar om att ha en kvalificerad jurist vid sin sida när man får juridiska problem som rör jobbet, exempelvis att du blivit felaktigt uppsag skadat dig eller inte fått ut din lön.

Du kan även få rättshjälp vid tvister med försäkringskassan, exempelvis i arbetsskadeärenden. Förra året slogs rekord i hur många medlemmar som ville ha rättshjälp från Kommunal. Totalt drev Kommunal in 3miljoner kronor till medlemmarna i tvister. Det är nästan dubbelt så mycket som året innan, och beror främst på att fler får avslag på ansökan om sjukpenning.


Om din hemförsäkring ingår i ditt medlemskap i ett fackförbund kan förbundet ha tecknat juridisk rådgivning som en del av din hemförsäkring. För att se om juridisk rådgivning ingår i din hemförsäkring kan du läsa ditt försäkringsbesked eller på din förbundssida på folksam. Med våra hemförsäkringar ) Som första försäkringsbolag i Sverige kan vi erbjuda dig omfattande hjälp, om du skulle råka ut för en id-stöld.


Hemförsäkring och rättskyddet kan vara mångas räddning. Ett vanligt problem är att särkullbarn, det vill säga barn från tidigare förhållanden, inte har råd med en arvsprocess mot trilskande motpart. Att utnyttja rättsskyddet i en hemförsäkring kan bidra till att säkra din laglott.


Förutom det ingår också en reseförsäkring, ansvarsförsäkring, rättsskyddsförsäkring och överfallsskydd i hemförsäkringen. Enligt henne är sjukpenning en sådan viktig fråga att Kommunal hjälper medlemmarna om det finns en chans att lyckas. Många andra fack inom LO beviljar bara rättshjälp om skadan eller sjukdomen beror på arbetet. Detta märker även LO-TCO rättsskyd dit ärendena lämnas för att drivas juridiskt efter en prövning av facket.


Precis som Anna kan du som är medlem i Kommunal få rättshjälp – det ingår helt kostnadsfritt i. Vid stöld genom inbrott i din bostad ersätts även stöldbegärlig egendom men ofta finns maxbelopp för smycken, armbandsur och kontanter. Tack vare juristen fick hon rätt i länsrätten. Nu börjar dock en ny process eftersom hon återigen måste få sin ersättningsperiod förlängd.

Dina Försäkringar finns på drygt platser runt om i Sverige och erbjuder försäkringar för både privatpersoner och företag. Anne-Christines tips: Man måste inse att man inte klarar det själv. Köp din försäkring direkt online! Oavsett om en brand startar hos dig, grannen eller i trapphuset är det din hemförsäkring , inte hyresvärdens, som ska säkerställa att du har någonstans att bo under sanerings- eller renoveringsperioden och ersätta de saker du förlorat.


Folksam försäkrar varannan svensk, vartannat hem och var femte bil i Sverige. Utöver försäkringar erbjuder vi sparande- och pensionsprodukter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения