вторник, 18 июня 2019 г.

Privata psykologer malmö

Du behöver bara ditt BankID och internet. Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Allt vi erbjuder bygger på den senaste forskningen inom området. Vi erbjuder psykologisk behandling och utredning för privatpersoner, par och familj.


För organisationer och företag tillhandhåller vi bland annat coaching, gruppstöd och utbildningsinsatser. Vill Du veta mer om oss klicka gärna på våra namn till vänster på sidan! Vår verksamhet vilar på Förtroende, Förändring och Förmåga.


Familjeterapeuterna Syd AB är privat vårdgivare i Englan Spanien, Danmark och Sverige. De är legitimerade psykoterapeuter med handledarbehörighet.

Vi erbjuder stöd för enskilda personer, till par och familjer och vi vänder oss såväl till ungdom i övre tonåren, som vuxna och äldre. Angående ackreditering till privat psykoterapi Vi ser individens integritet som en viktig del av den psyko-terapeutiska processen. Deviis är till för dig som söker en behandlingsform inom KBT, där vi tillsammans arbetar för att uppnå en förändringsprocess där du hittar dina inre styrkor. Lena Seger är leg psykolog , leg psykoterapeut och kbt-handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning.


Leg psykolog Jenny Rapp arbetar utifrån KBT, IPT och dynamisk terapi med psykologisk. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Privat psykolog centralt i Malmö.


Inriktad mot stress och utmattning. Erbjuder terapi och handledning i lugna lokaler. Kan anlitas för utbildning och handledning. Vi är psykologer på företaget med mottagningar i Malmö och Lomma.


Jag är legitemerad psykolog , legitemerad psykoterapeut och handledarutbildad i psykoterapi. Jag har mångåring erfarenhet inom KBT och DBT. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops. Hur vi arbetar kan variera något, välj någon av våra psykologer i menyn för att få mer information om respektive psykolog.


Det är vanligt att redan efter 5-samtal uppleva förbättrat mående.

Vad det kostar att gå till en psykolog eller terapeut i Malmö beror på vilken terapiform du väljer, hur många sessioner som behövs, samt vilken psykolog du går till. Hos Ahum kan du enkelt jämföra priser bland psykologer i Malmö och boka en tid direkt via hemsidan. Psykolog Gardar Viborg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения