пятница, 21 июня 2019 г.

Privat psykolog sala

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Du behöver bara ditt BankID och internet. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Bor du i Sala så bor du ju ganska nära Västerås.

Hittar du inte någon du tycker passar, kan du alltid kika i förteckningen över psykologer i Västerås också. Söker du en bra privat psykolog eller psykoterapeut i Sala ? Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. Här kan du se våra listade psykologer och psykoterapeuter i Sala ! I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt.


Vi söker dig psykolog som vill arbeta som konsult på ett längre uppdrag i Sala. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer. Välkommen med din ansökan redan idag!


En privat psykolog som har avtal med landstinget - dvs omfattas av högkostnadsskyddet och har samma taxa som inom det offentliga - är ju så att säga kvalitetssäkrad och förutsättningsvis precis lika seriös som en psykolog på offentlig vårdcentral. Det som däremot kan vara problematiskt, tycker jag, är de som inte har något avtal. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sök efter nya Psykologer -jobb i Sala.


Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 55. På vår privata mottagning i centrala Göteborg erbjuder vi individuell psykoterapi vid olika typer av problem.


Grunden i vår behandling är kognitiv beteendeterapi (KBT), vi är legitimerade psykologer och vi utgår alltid ifrån vetenskapligt beprövade metoder. Jag är legitemerad psykolog , legitemerad psykoterapeut och handledarutbildad i psykoterapi.

Jag har mångåring erfarenhet inom KBT och DBT. Vi som arbetar på Sala vårdcentral hälsar dig välkommen som patient hos oss! Vi är specialistutbildad personal som gärna hjälper dig när du behöver stöd och hjälp. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårdcentralen och våra mottagningar för att du som patient alltid ska få bästa möjliga vård. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Kontaktuppgifter till kiropraktorer som har avtal med Region Västmanland.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения