четверг, 29 августа 2019 г.

Officersförbundet bolån

Sök lånelöfte om bolån hos BlueStep. Vi förverkligar dina drömmar om ny bostad! Marknadsledande specialistbank. Inget krav på fast anställnng. Förverkliga din dröm idag!


Räkna på ditt bolån och ansök om lånelöfte online hos Nordea. Med våra bolån går det att blanda rörligt, bundet och räntetak. Med rådgivning från erfarna lånehandläggare som hjälper dig i ditt val av låneerbjudande. Jämför bankernas bolån.


Vår medlemstidning Officerstidningen kommer ut med nio nummer per år och skickas hem i brevlådan till alla våra medlemmar. Tidningen innehåller både fackliga nyheter och yrkesrelaterade reportage. Vi kan den militära personalens villkor.


Officersförbundet bolån

Du kan teckna bolån med förmånlig ränta hos Danske Bank och SEB. Trygga din ekonomi med vårt stora utbud av tjänster. Som fackförbundsmedlem får du en unik rabatt på våra kontopaket, bolån , bil- och båtlån och ett VIP-nummer för snabbast möjliga service.


Vi hjälper dig komma igång och avsluta konton du önskar avsluta hos din befintliga bank. Det går även att ansöka om bil- och båtlån samt billigare bolån. Alla medlemmar i förbundet får rabatt på boende på hotellet Örlogshemmet i centrala Stockholm. Gör en bolånekalkyl och se hur mycket du kan låna när du ska köpa hus, lägenhet eller.


Officersförbundet bolån

Grönt bolån Nu får du som har ett miljöcertifierat hem möjlighet att låna billigare! Danske Bank erbjuder ett grönt bolån för villor, fritidshus och bostadsrätter som är Svanen-märkta, Miljöbyggnads- eller energiklassificerade. Erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund. Ska du köpa eller sälja bostad? Få svar på frågorna kring bolån.


Dessutom bjuder vi på uppläggningsavgiften. SEB erbjuder alla medlemmar i ett TCO- och SACO-förbund samt alla medlemmar i Fackförbundet Ledarna förmånliga medlemslån och tjänster. SEB erbjuder bolån med en ränterabatt på på alla bindningstider och ett privatlån, det s. De arbetar för att arbetare inom militären ska få. Medlemslånet, med en ränta på. Så har inte skett och saken utreds nu hos Arbetsgivarverket.


Officersförbundet bolån

Ränterabatten blir däremot bara maximalt om du vill binda ditt lån på år – med bolånet Bolån Fast år, enligt tabell nedan som sammanfattar alla möjliga ränterabatter. Ett bolån som inte ingår i erbjudandet är Bolån Online som i dagsläget har ett listpris på. Tabellen ovan visar våra annonserade bolåneräntor som sätts utifrån bland annat rådande marknadsräntor, våra kapitalkostnader och våra administrativa kostnader för bolån. Men varje kund är unik. Vilket pris just du får på ditt bolån beror på dina ekonomiska förutsättningar.


Officersförbundet hoppas att saken ska lösas innan midsommar. Har du hittat ditt nya drömhus och letar bostadslån?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения