четверг, 15 августа 2019 г.

Quiz svenska

Spela quizzer med bra och roliga frågor samt lärorika svar. Testa dina kunskaper och bli klokare. Denna quiz är utmärkt för både barn och vuxna som älskar.


Här hittar du de bästa svenska quizen – och framförallt kan du göra dina egna quiz ! Dela dina quiz , tävla med dina vänner – och utmana dig själv!

Svenska gåtor – vad kan du om ortnamnet? Har sälen med Sälen att göra? Hur bra koll har du på svenska ortnamn? Personlig assistent tog emot mångmiljonmuta. Iran erkänner: Planet sköts ned av misstag.


Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz.

Med nyhetsquiz varje vecka, korta notiser och teman i olika ämnen. Vad kan du om våra svenska rovdjur? Quiz : Våra svenska ormar. Vad vet du om våra svenska ormar? Kan du allt om deras filmer?


Vem är det som har komponerat musiken till Den Lilla Sjöjungfrun och Aladdin? Vilken pjäs av Shakespeare inspirerade Lejonkungen och vem var rösten till Belle i den svenska versionen av Skönheten och. Det är inte så lätt som det verkar. Det trygga varumärket Walt Disney Pictures har stått för familjevänlig och folkkär animerad underhållning sedan din mormor var liten tös. DN:s Eva-Karin Gyllenberg har samlat frågor om Sverige i sin nya bok ”Sverigequiz”, utgiven av Ordalaget bokförlag.


Om slott, flygplatser, författare, rockgruppen Kent med mera. En grön växt behöver solljus, koldioxi vatten och näring för att växa och lämnar syre i retur. När ett träd dör ruttnar det och det frigörs. Learn svenska with free interactive flashcards.


Nivå lätt innehåer de populäraste och vanligaste flaggorna. Nivåsvår kräver en riktigt vass kunskap om flaggor!

Eurovision- quiz inför finalen. Ladda upp inför finalen med ett musikquiz. Du följer dem dagligen på deras -kanaler. Men hur mycket kan du om våra svenska rs?


Det svenska köket är fantastiskt och något att vara stolt över. Det märks också att vi håller maten högt då intresset för den rejäla svenska maten är väldigt stort. Gör detta quiz och se efter! Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Jag förstår, ta bort denna ruta!


Du kommer få svara på frågor om andra världskrigets stora slag, händelser, personer och mycket annat som utspelade sig under denna historiska tidsperiod! Känner du dig som ett riktigt proffs på film? Upp till bevis här och nu!


Här kommer ett test med mer eller mindre kända filmrepliker och ditt jobb är att. Me is a page where you can participate in quizzes and tests about anything. You can also create your own quiz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения