среда, 7 августа 2019 г.

Varför hittar jag inte kärleken

Så du stänger dem ute och låter det inte hända. Men att hitta kärleken igen är värt besväret och dessa är de sju nycklar som kommer att få det att hända. Rena ditt hjärta innan du väljer att hitta kärleken igen.


Det är inte en bra idé att tänka på att hitta kärleken om du fortfarande håller kvar vid ett gammalt förhållande. Sann kärlek handlar väldigt mycket om att tillåta den andra att vara precis som den är.

Det är en härlig känsla att ge den acceptansen och det är respektlöst att inte göra det, då säger du att den personen inte duger som den är. Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation. Svaret på varför hittar du här.


När du söker efter kärlek och säger ”Nu ska jag minsann hitta någon” är det ofta en känsla och en bekräftelse som du strävar efter och inte en specifik person. Detta betyder att du blir kär i kärleken och inte personerna du dejtar. Du letar efter en känsla inte en person. När du självalt söker efter kärlek och säger Nu ska jag hitta någon är det en känsla och en bekräftelse du strävar efter och inte en specifik person.


Vilket alltid leder till att det inte funkar i längden.

När en individ är ensam och vill hitta den där speciella personen att dela sitt liv med det är när saker inte verkar komma samma. Så länge du fokuserar på och lägger din energi på att hitta den stora Sanna kärleken så drar den sig undan av rädsla. Du kanske också möter den men vill för mycket och då skrämmer du bort den. Rädsla och smärta tar plats i dig.


Jag börjar bli så ledsen. Om du är singel, kanske du frågar dig emellanåt varför det är så. Men om du aktivt har letat efter ett förhållande, kan det göra att du känner dig modfälld och nedslagen. Varför kan du inte hitta kärleken ? Känns ju inte optimalt att träffa någon genom nätet, men hur träffar man annars någon nu för tiden? Men då och då snubblar jag över människor som beskriver hur de aldrig funnit kärleken , hur de alltid haft otur med sina ex ( jag pratar inte om extremfallen här med t.ex. fysisk eller psykisk misshandel, utan bara när förhållandet av olika anledningar inte funkar), hur de går på dejter som aldrig leder till något mer, hur deras.


Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Till procent är det största felet vi gör att ge personen en enda chans, inte fler. Ibland kan det vara bra att låta en passion växa fram, de som inte verkar spännande först kan bli det när vi skrapar på ytan.


Och som ensamstående mamma blir de inte färre direkt. Så fort jag hittat någon jag verkligen tycker om. Trots att vi i dag söker efter kärleken både på nätet och i dejtingprogram blir singlarna fler och fler.

I Sverige lever över miljoner i ensamhushåll. Bodil Wennberg, relationsexpert, varför är det så svårt att hitta den rätte? Men när det gäller att titta på porr är det mest män som har problem.


Som kristen parterapeut och sexolog har hon sett hur porrsurfandet splittrar relationer. Det är inte ovanligt att par söker upp henne efter att kvinnan hittat porr i mannens dator. Det går att hitta kärleken.


Hon tar aldrig något sådant initiativ. När jag vill prata om vår relation tycker hon att vi har det bra, medan jag hela tiden grubblar över vad som ligger bakom att hon inte söker min närhet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения