среда, 14 августа 2019 г.

Sök till program svt

Sök till program svt

Det går inte längre att söka till Klassen eller Snart 13. Här är fler program som inte söker. Skrattfest från Oktoberteatern i Södertälje när den populära tv-serien förvandlats till en charmig och kul teaterföreställning. För barnen i publiken blir matematik och alfabetet lätt.


Sjung med i de finurliga sångerna och tyck själv till om vilka djur som hör bäst ihop i Brasses Latjolajbanlåda. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Vi visar många olika typer av program där du kan vara med som publik eller deltagare.


Vilka program du kan söka till varierar beroende på säsong. Du hittar alla program det går att söka till just nu på medverka. Vill du vara med i SVT Barn?


Sök till program svt

Då hittar du alla program du kan söka till på SVT Barns hemsida (under fliken Var med). Observera att TVoch C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras. Följande program söker deltagare: Bachelor Sverige.


Bonde söker fru - Jorden runt. Har du frågor så kontakta ”intake” Maria Kiisk. Här kan du som extern producent läsa om hur SVT ser på samarbetet kring programutveckling, förhandling av programuppdrag, programproduktion och leverans av program. Vad roligt att du vill vara med i SVT Barn! Alla program som det går att söka till hittar du på SVT Barns hemsida under fliken Var med.


Finns inte ditt program uppe är det inte aktuellt att söka till programmet just nu. Kika gärna in där då och då för att se om just ditt favoritprogram letar deltagare. Börja med att ladda ner och installera programmet och Link Finder Engine. Navigera därefter till SVT Play och sök efter ditt favorit program eller TV-serie så kommer Link Finder Engine upptäcka och visa URLs samt videoinnehållet. Efter det erbjuds du chansen att lägga till de önskade URLs i din nerladdningslö för att ladda ner videon.


SVT :s Öppet arkiv är ett av världens största tv-arkiv, som erbjuder mängder av program handplockade ur vår svenska tv-historia. Innan dess var hon senator i åtta år och USA:s första dam när hennes make Bill Clinton var president. När hon var tolv år gammal skrev hon till NASA och frågade hur hon skulle göra för att bli astronaut. SVT söker barnfamiljer och barn till ett nytt program som leds av Erik Jerka Johansson. Det perfekta barnet är ett nytt program som djupdyker i familjelivet där varje avsnitt bygger på ett tema.


Familjerna ska ha en väldigt tydlig idé kring programmets tema som kan inspirera Jerka. Jag söker familjer med ett tydligt engagemang till. Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.


Nu berättar programledaren om anledningen bakom avhoppet från det populära SVT - programmet. Då ställdes jag till slut inför ett val och då gick det inte, berättar han. Sök till SVT :s Husdrömmar! SVT :s program Husdrömmar har visionen att alla ska få synas och söker nu familjer med olika förutsättningar och behov. De vänder sig till er som ska bygga nytt, bygga om eller anpassa ert hem efter de behov just ni har.


Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra. Hur länge programmen finns kvar i Öppet arkiv framgår tydligt i anslutning till respektive titel på sidan. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har tips och önskemål på program som du vill återse!


I SVT Play kan du dessutom se ett redaktionellt urval av Öppet arkivs titlar. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения