пятница, 23 августа 2019 г.

Långedrags värdshus

Om du är sugen på god mat så är långedrags värdshus stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Bröllopsfesten, femtioårsjubiléet, släktmiddagen eller vad du än önskar.


Vår vackra festvåning med stora panoramafönster ut mot havet är helt unik, med utsikt över Göteborgs skärgård och endast minuter från centrala Göteborg. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du. Dagtid serveras en husmanskostslunch och på kvällarna är det en havsinspirerad à la carte-meny som frestar smaklökarna.

Maten avnjuter du till en fantastisk utsikt över Göteborgs södra skärgård och havet. Vårt havsinspirerade julbord med julens alla läckerheter är den perfekta kombinationen av klassiska och moderna smaker. Allt detta tillsammans med en oslagbar havsutsikt så blir ditt julbord hos oss en stund du aldrig glömmer. Flera rabatter dagligen.


Se tillgänglighet och priser. Hotell på fina platser. Med havet som närmsta granne är kökets inriktning given.


Fisk och skaldjur av högsta kvalitet står förstås på menyn, det gäller både lunch och á la carte. Brännö Värdshus med pensionat Baggen ligger idylliskt mitt på Brännö, i Göteborgs södra skärgård.

Här hittar du mat från Skagerak och drinkar från Kuba. Matsalen har vita dukar, blommor på bordet och en ljuslykta som tänds först när det är dags att gå hem. Västra Frölunda, Sverige på TripAdvisor.


Vår konferensavdelning omfattar konferenslokaler, med plats för upp till 1personer i den största kongresslokalen, fullt utrustade med projektor, blädderblock, whiteboar block och pennor. Men än så länge har uteserveringen inte öppnat och i restaurangen är det glest med folk den här kvällen. Det är en god idé att boka bord då. Hit kommer privat- och konferensgäster och njuter av vårt spahotell vid havet.


Här kan du boka konferens, spapaket och weekendpaket hela året. Långedrags Värdshus : Söndagsmiddag med goda vänner. Both the menu and the maritime-inspired outdoor terrace are fabulous. This summer, enjoy the magnificent bar with breath-taking views of the archipelago!


Reviews The service is a bit slow, but other than that, everything else. Tag bröllopsskålen eller välkomstdrinken på den egna terrassen vid havet och känn havsbrisen. Gå sedan in i den vackert dukade festvåningen och avnjut en härlig middag. Bemötandet från några (ej alla) i serveringen är rent ut sagt dåligt. Välj ett säkert kort typ räkmacka eller Biff Rydberg.


Värdshuset har ett unikt läge vid havet med fantastiskt vacker utsikt över Göteborgs skärgård bara några minuter från centrala Göteborg. Hos oss på Mollösunds Wärdshus vi slagit upp dörrarna med ett härligt skafferi av närproducerade råvaror och inspirerande paket med lokal anknytning.

Platsen har ett unikt läge vid havet med fantastisk utsikt över Göteborg, bara några minuter från stadens centrum. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Hitta och få information om långedrags värdshus i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Nösund Havshotell med Spa, är en fullskalig konferens och bröllops anläggning belägen på ön Orust norr om Göteborg. Sommar och vintertid fylls den.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения