четверг, 29 августа 2019 г.

Träffen sätra gävle

Inga resultat hittades. Datumfilter Från: Till: Visa även matcher med resultat. Föreningens största satsning är ett bygge av ett allaktivitetshus i Sätra.


Fritidsgården Treffen Fritidsgård och allaktivetshus. Du kan få hämta post och matvagnar, sortera återvinning och sopor, enklare markskötsel med mera. Här kan du lämna dina synpunkter, frågor eller förslag.

Vill du vara anonym behöver du inte fylla i kontaktuppgifterna. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark. Det ingår genomgång via tidsbokning när man köper kort Massagestol – bokning. Letar du efter en veterinär i Gävle ? Kliniken är utrustad med digitalröntgen, operationsavdelning, ögonlysningsrum och labb.


I butiken hittar ni ett brett sortiment av veterinärfoder såväl som friskfoder och andra smådjursprodukter. Nu i helgen arrangerar KFUM Gävle Basket, för första gången en omgång i RM (Riks Mästerskapet). Det är P16-lag från Sundsvall, Lidingö, Blackeberg och naturligtvis KFUM Gävle som kommer att delta.

Kom och titta när våra grabbar tar sig an några av de bästa lagen i Sverige. Närhet till grönområden och sport. När den byggdes, på 50- och 60-talen, behölls gräsytor, träd och parkmiljö runt alla hus. Mitt i stadsdelen finns de stora Sätraängarna med promenadstråk, fotbollsplaner, lekplatser, gemensamma grillplatser och kolonilotter.


Byns marker sträckte sig från havet och ungefär en mil västerut till trakterna av Stabäck. Sätra är en grön stadsdel i Gävle. Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt. Bästa ställer att äta på här i sätra.


Appen ICA för Android. Startsidan - De senaste nyheterna på gd. Lokala nyheter levererat av Mittmedia. Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Nu är frågan vem som ska betala för att hålla den uppvärmd.


Vid fint väder blir det uteservering. Hela familjen” sjunger och spelar juli kl -15. Stöd till arbete med oberoende journalistik. Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig.

Slipp allt krångel med att byta däcken hemma och lämna in bilen på sätra bilvård. Våra kunniga tekniker byter dina däck snabbt och smidigt. Gävle -konstnären Birgitta Gidlund har många talanger.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения