понедельник, 19 августа 2019 г.

Psykologbyrån podd

Psykologbyrån podd

Psykologbyrå är en podcast med psykologerna Margareta Berggren och Lars Övling. Producent Hanna Frelin. Något som blir allt viktigare för dagens chefer och ledare.


Här intervjuas den brittiske psykologen Tobyn Bell som just nu är här i Stockholm av KBT- podden. I dagens avsnitt intervjuar Lena Olsson-Lalor Tobyn Bell i ämnet Compassionate supervision. Tobyn Bell är KBT-terapeut, forskare i ämnet compassion, KBT-utbildare och handledare och arbetar på Greater Mancheserwest Cbt Training Center (NHS). Lasse och Margareta vill gärna hör DIN röst.


Psykolog Egil Linge förklarar hur det är att ha en bipolär diagnos och att leva tillsammans med en person som har denna diagnos. Podden finns på iTunes. Johan Olofsson och hans sambo.


Psykologbyrån podd

Jag började lyssna på avsnittet om skam. Vi har ett brinnande intresse för psykologi och hälsa och startade därför podden Psykologsnack. I podden lyfts olika teman inom psykologi och hälsa med förhoppning om att vi på ett lättillgängligt vis ska öka kunskapen och intresset för psykisk hälsa.


Och hur ”av-skammande” det är att i gemenskap förstå att mycket av vårt lidande är gemensamt och rotat i rädslorna för ensamhet, avvisande eller övergivenhet. Naturligt Vis erbjuder psykoterapi (KBT) med specialisering på mindfulnessbaserad. Vi har ett stort intresse för psykologi och hälsa och startade därför podden Psykologsnack. Som leg psykolog och organisationskonsult hjälper jag chefer och medarbetare.


Psykologbyrån podd

Nu är anmälan öppen för årets kurs till mindfulnesshandledare! För dig som gått ett 8-veckorsprogram och vill lära ut till andra. Diana FabianさんはFacebookを利用しています。Facebookに登録して、Diana Fabianさんや他の知り合いと交流しましょう。Facebookは.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения