вторник, 27 августа 2019 г.

Låtar om kärlek

Här är topp bästa kärlekslåtarna – om svenskarna får bestämma Vilka låtar lyssnar du på när du är riktigt kär? Spotify har listat svenskarnas mest spelade kärlekslåtar, och Ed Sheeran tar hem hela tre placeringar på topp 10. Eftersom procent av min skivsamling består av låtar om olycklig kärlek har jag fått radera i princip varenda playlist.


Låtar om kärlek

Ibland undrar jag nästan om det inte är värt att leva ensam bara för att få lyssna på The Smiths och riktigt Rolf Lassgård-gråta hulkande över stereon. Ofta handlar kärleksdikter om kärleken mellan en man och en kvinna, men en dikt som jag fastnade för häromdagen var Till Eva av Sonja Åkesson. Den handlar om starka vänskapsband mellan två väninnor. Jag vet inte om det finns något recept men i regel är inte första impulsen är att skriva en kärleksdikt om man är lyckligt kär. Bra låt som gör en peppad på kärlek.


Patrik Wolf – Magic Position Den här låten får mig att känna mig helt nykär och som om jag svävar på rosa moln. Alla låtar handlar om kärlek. Igår pratade jag och Jacob om att ungefär alla låtar i hela världen handlar om kärlek. Här hittar du vår spellista på spotify med utvalda låtar om föräldrars kärlek till sina bebisar och barn.


En underbar spellista i väntans tider och när du njuter av din lilla bebis där hemma. Sex och kärlek förstås nära men inte samma. Du säger ju själv ovan att kärlek är mer än sex - för att att säkra avkomman inte bara att skapa den. Men din tes är att låtar om kärlek handlar om egentligen om sex - inte om den del av kärlek som inte är sex.


Här kommer hans nio finaste låtar om kärlek. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Känner du att det är dags för lite romantik? Om du planerar en intim och romantisk fest bör du ha dem bästa romantiska sångerna att göra saker perfekta.


Låtar om kärlek

Hur många låtar finns det ens som inte handlar om kärlek ? Den här Kulturnatten vandrar jag ensam på stadens gator, och jag är fullständigt tillfreds med det. Det är en så stor känsla för oss människor. Ensamhet har alltid varit ganska viktigt för mig, även om den såklart måste vara frivillig för att inte bara vara plågsam. Låtar som handlar om kärlek finns det många av. Doris Duke är den okrönta drottningen när det gäller att sjunga om olycklig kärlek.


Här sjunger hon om hur det känns när man står där med skilsmässopappren i handen. Hennes egna privatliv har varit ganska olyckligt, ett antal äktenskap har slutat i skilsmässa, vilket kanske förklarar hennes förmåga att leva sig in detta tema. Målet är naturligtvis att samla så många låttexter som möjligt och för att kunna göra det behöver vi din hjälp. Mer information om det när det blir dags!


Plötsligt känns det som att all musik handlar om er. Trots att livet består av hundratals känslor och tusentals erfarenheter är det alltså allra helst pussar och hjärtan vi vill höra låtar om. Jag kommer hem - Lionel Richie.


Kärlek och lycka - Al Green. Familj - Dolly Parton. Del 2: Var man kan hitta familjen låtar på webben. I that you make me smile, please, stay for a while now, just. Artiklar i kategorin Låtar av Niklas Strömstedt Följande sidor (av totalt 40) finns i denna kategori.


Så jag tänkte fråga oss på detta cs forum om lite tips , lär väl få många dissar nu emot mig men spela roll. Bra att lyssna på deppig musik när man är nere?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения