понедельник, 20 июля 2015 г.

Familjerådgivning söder

Ny medarbetare på Söder. Vi välkomnar Serop som tidigare bl. Han kan även ta emot par som önskar få rådgivning på Arabiska. Familjerådgivningen drivs av Mentea AB. Vi har fyra mottagningar och avtal med kommuner.


Kundnumret skickas per post till dig och ska lämnas till oss vid ditt första besök. Det går bra att boka tid innan du har fått ditt. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling.


Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Här bokar du som är nybesök din tid för familjerådgivning. Du räknas som nybesök om du besöker oss för första gången, eller om du inte besökt oss på sex månader. Du som bor i någon av de kommuner vi har avtal med är välkommen att boka din tid för familjerådgivning här på nätet.


Familjerådgivning söder

Vi har åtta mottagningar från Karlskrona i söder till Hudiksvall i norr. Samtliga har utbildning som socionom eller psykolog, flera är även legitimerade psykoterapeuter och handledare. I nuvarande lokal på Krukmakargatan är vi tre legitimerade familjeterapeuter och två steg terapeuter som tar emot er.


Vi som jobbar på Sthlm Söder har en bred gemensam kunskapsbas inom olika psykoterapeutiska inriktningar och metoder, nedan kan du läsa mer om var och en av oss. Boka online, betala på hotellet. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda.


Familjerådgivning söder

Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.


Mitt företag, AB Kajsa Kanrell Consulting, har genom upphandling förtroendet att erbjuda Stockholms stads och Tyresö kommuns invånare par- och familjerådgivning. Omgivningen är lugn och rogivande. Jag som driver företaget har flerårig erfarenhet av familjerådgivning och använder mig aktivt av er feedback i vårt gemensamma arbete. Vi erbjuder samtal på svenska, engelska samt spanska.


Familjerådgivning söder

Inga journaler skrivs. Varje samtal kostar 3kronor. Kontakten med familjerådgivningen är frivillig och du söker på eget initiativ. Ni kan själva välja rådgivare.


Norrtälje kommun har infört kundval när det gäller familjerådgivning. Samtalen syftar till att öka förståelsen för att finna vägar till förändring. Vi har medarbetare över hela Sverige som kan hjälpa dig med olika.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения