среда, 29 июля 2015 г.

Hånleende

När han såg på mig kom det ett hånleende över hans läppar och försvann igen. Efter ett par kvällars parodisk kamp mot sommarnattens hånleende gör redaktionen det enda rätta. Hon svansade kring den amerikanske presidenten Ronald Reagan på ett sätt som fick de övriga ledarna att hånleende visa vad de tyckte.


Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för hånleende är leende vilket gör dem till synonymer.

Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet hånleende. Under onsdagen ska Varela ha dykt upp på rättegången med ett hånleende på läpparna, skriver Herald. Källor Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m. Folkets synonymlexikon Synlex , Folkets lexikon , Lexin - svenskt lexikon , Swesarus , Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen.


Poeten Josef Julius Wecksell har lästs som både efterromantiker och modernistföregångare. Hanna Nordenhök återupptäcker en finlandssvensk poet. Hånleende på svenska med böjningar och exempel på användning.


Hitta information och översättning här! Definition från Wiktionary, den fria ordlistan.

Hoppa till navigering Hoppa till sök. Fem sekunder för sent såg jag lappen i Skalmans rumpa. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.


Jag är övertygad om att de som oombedda stampar, klappar händerna, visslar och på annat sätt för oväsen på teatrarna, när det inte passar sig, har föga förstånd och kan inte skilja på ett glatt leende för att muntra upp en vän och ett föraktfullt hånleende då en människa fördömer en annan (DBY, 241). Terroristens hånleende i rätten – efter attacken. Filip Forsberg gav målvakten Edgars Masalskis ett leende efter sin snygga straff. Nu berättar han varför. Det var första gången.


Så tji och ett tandlöst hånleende fick jag. I dag är det läge att gratulera Sveriges för närvarande hetaste hockeyspelare på födelsedagen. Gabriel Landeskog fyller år. Genom att hålla lite utkik bland de kanadensiska tidningarna lyckades jag lära mig att ”Gabbe” faktiskt har en tvillingsyster också. Den hånleende dan eliasson är provocerande arrogant.


Dessutom är han vid närmare granskning också påtagligt verbalt tomhänt. Jag instämmer med Åkesson och Karlsson att eliasson måste bort från posten han inte är kompetent att inneha. I resten av världen är han mest känd för sina felbedömningar som ledde till att han blev avstängd.


Sökte efter hånleende i ordboken.

Av allt att döma har också folket tröttnat. De har tröttnat på en politik och en m-ledare som bara har ett svar på alla problem, d. Då spelar det ingen roll om Reinfeldt försöker ikläda sig rollen som bister och ansvarstagande statsman eller aggressiv och hånleende oppositionspolitiker.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения