понедельник, 27 июля 2015 г.

Träffas på engelska

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Klicka på länken för att se betydelser av träffas på synonymer.


Ljud finns tillgängliga för samtliga engelska fraser på denna sida. Klicka bara på en fras för att höra hur den låter.

Att vara flytande i engelska kan vara avgörande i arbetsmarknaden som blir mer och mer internationell. Engelska är ett av världens största och mest talade språk. Om du vill känna dig bekväm att tala, skriva och läsa på engelska är en utbildning en självklar investering.


På fredagen träffas Centerpartiets partistyrelse för att försöka enas om ett nytt idéprogram. Under två år ska lärosätenas vicerektorer och direktörer träffas regelbundet för att utbyta information och diskutera hur man bäst möter omvärldens krav. Vi ska snart träffas på departementet och diskutera den uppkomna situationen.


Vill du regissera din egen film? Med Dvolver kan du göra en liten film i några enkla steg.

När du är klar kan du skicka filmen till en vän eller publicera den på en webbplats. Han åker från stan på måndag. We should see eachother on Friday night. Vi borde träffa varandra på fredag kväll.


It happened on the previous Sunday. Det hände förra söndagen. Notera att månaderna skrivs med stor bokstav på engelska. Här är några fraser och tips på hur du skriver brev och e-postmeddelanden på engelska.


Börja ditt brev med att använda ordet Dear, följt av mottagarens förnamn, t. Skriva ett informellt brev. Gräset på foregreen har högre klipphöjd (6-millimeter) än green men lägre än fairway. Den låga klipphöjden gör det ofta möjligt att putta från foregreen.


Fast namnet låter engelskt heter detta område fringe på engelska. Foursome är en spelform som innebär att två spelare bildar ett lag. Väl nere från terrassens träbänkar berättar Jasmine varför hon vill träffa På stan på just Mosebacke.


Drygt fyrahundra sydkoreaner har fått åka gemensamt till den nordkoreanska turistområdet Kumgang där de ska träffa släktingar de inte kunnat träffa på grund av relationen länderna emellan.

Oregelbundna verb ( på engelska irregular verbs) skiljer sig från regelbundna verb genom att grundformen inte får böjningsändelsen -ed. De oregelbundna verben finns i tre former: grundform (infinitiv), preteritum och perfekt particip. Infinitiv ( på engelska infinitive) uttrycker en pågående handling.


PÅ brittisk engelska kan du även skriva vad jag skrev överst under rubriken A levels. Old School, stockholm. Sveriges Byggindustrier är byggindustrins bransch- och arbetsgivarorganisation med ca 3.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения