пятница, 24 июля 2015 г.

Förenade bolag varningslistan

Använd Varningslistan för att ligga steget före bedrägliga företag och varna andra i din närhet. Förenade Bolags Varningsarkiv. När varningar inte längre. Har du drabbats av Universal Solutions?


Blev återigen uppringd av Alexander om en obetald faktura.

Vårt bolag är medlem i Företagarna i Finland rf. Läs mer om oss och hur vi kan skydda dig. Tack vare varningslistan här,.


Registrerade uppgifter Med hjälp av organisationsnumret som står på företagets faktura görs en kreditupplysning som hämtar detaljerad information varje gång du går in på ett företag. Vi var även först ut i landet med att varna för samtliga. Om du vill veta mer om vad som händer kring just Företagsopinion och den pågående förundersökningen kan du läsa vår artikel på följande länk.


Men detta är som sagt vad jag har hört och vad min vän har sett.

Hoppas ni fick lite hjälp iaf. Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Jag uppfattade också att det handlade om obligatorisk registrering. Jag har ett litet måleriföretag.


Detta innebär att de företagare som betalar förenade bolag för att de ska bestrida en bluffaktura gör detta helt i onödan. Se längst ner för löpande uppdateringar. Vi har precis lagt till Loop på Varningslistan.


Tjänsten som ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation. Antalet anmälda bluffakturor har ökat markant och bedragarnas metoder är idag både svårare att känna igen - och svårare att ta sig ur. Det blev en spännande och givande. Av deras varning framgår att svensk åklagare har valt att inte åtala bolaget då verksamheten, enligt bedömningen, inte är brottslig. Svensk Handels Varningslista.


Tenders Daily på varningslistan. Verksamheten drivs av en omskriven bolagsman med otydliga erbjudanden.

Moderbolag är Silpinge Invest Holding AB och koncernmoderbolag är Sagacious AB. Varningslistan Här publicerar vi en extra varning för de företag, myndigheter samt bolag i olika former som på olika sätt behöver varnas för. Varningslistan är inte i nummerordning och nödvändigtvis behöver inte den organisation som är placerat först i listan vara värre än den som är placerad sist. Begreppet bluffakturor är ett brett samlingsnamn för vad som i många fall rör sig om en avtalsrättslig tvist.


Ibland baserat på en tidigare order, ibland inte. Det är enkelt för en bedragare att använda andras personuppgifter i bedrägliga syften. Men ett av bolagen slår tillbaka och hotar med stämning.


Konsumenter varnas för tre nya bolag. Vi vågar inte stå bakom bilden av att olika typer av massutskick eller fakturor som exempelvis liknar Eniro generellt förekommer i större utsträckning under sommarmånaderna jämfört med övrig tid på året, eller att inriktningen på något sätt kan relateras till.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения