пятница, 10 июля 2015 г.

Skånetrafiken

Nu har vi ett nytt biljettsystem. Här sammanfattar vi hur du enklast köper biljett i vårt nya biljettsystem. Fem myter om biljettsystemet.


Jag kan gå till annan hållplats om det ger en snabbare. Se tider, trafikinfo och pris, förseningar, tåg, buss. Den oktober slutade vi erbjuda laddning av Jojo reskassa.

Fyll i var du vill att dina tidtabeller ska skickas. För dig som reser med oss regelbundet kan det löna sig att. Erbjudandet är personligt och kan inte överlåtas till annan.


Skånetrafiken i samarbete med VisitSkåne. Här hittar du linjekartor för alla stadsbussar, regionbussar och tåg. Skåne dit det går kollektivtrafik.


Enskilda linjekartor hittar du även i tidtabellen. Gilla oss och ta del av våra inlägg, inspireras och ställ frågor. Enkelt och smidigt för dig som reser spontant utan sällskap.

Det finns tre zoner - liten, mellan och stor, där stor är hela Skåne. Zonens storlek styr biljettpriset. Liten zon - km i diameter. Tre zoner, tre biljetter och tre rabatter 30-dagarsbiljett.


Med 30-dagarsbiljetten reser du fritt under dagar. Inom den så kallade Öresundstaxan genomförs tre prishöjningar. Om man inte vill använda sin telefon ska man i stället kunna använda sitt bankkort på Malmös stadsbussar. Men att Jojo-kortet försvinner råder det delade åsikter om.


En kollega kom på idén att göra reklam på Pågatågen. Nu ses ändringarna över efter ett beslut i Regions Skånes kollektivtrafiknämn som Sydsvenskan var först att rapportera om. Med reservation för felaktigheter. För att få bukt med de biljettlösa resenärerna kommer nu fler kontrollanter att vistas på bussarna. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta.


Testa kostnadsfritt i tre månader. För dig, som inte kan eller vill köpa i appen, så finns det gott om alternativ. Den nya tekniken gör sitt intåg på Skånes bussar och tåg från december. Många kriminella är rädda – vill hoppa av. Cyrus i uppgörelse efter låtstöldsanklagelser.


Ett stort antal lokaltrafikbolag har gått samman om gemensamma krav och gemensam symbol för sina studentrabatter.

Symbolen kallas Studentresesymbolen och används bl. Du kan läsa mer om det här. Har mitt Mecenatkort Studentresesymbolen?


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till en bättre miljö, ett levande landskap och ger hela.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения