четверг, 9 июля 2015 г.

Hur känns ett tidigt missfall

De flesta missfall sker innan den 12:e graviditetsveckan. Det kallas för ett tidigt missfall. Många gånger kommer missfallet så tidigt i graviditeten att du kanske inte ens vet om att du har varit gravid.


Du kan också få missfall efter den 12:e graviditetsveckan men det är mycket ovanligare. Då kallas det för ett sent missfall. Jag skulle vilja veta hur det känns att få ett tidigt missfall ? När man får tidiga missfall så är det likt en vanlig mens, men man kan blöda lite mer och ha lite mer mensvärk. Vad är orsaken till ett missfall och vem är sannolik att drabbas?


Hur kan man minimera risken för missfall ? Vilka symptom ska man leta efter? Hur känns ett missfall egentligen. FIck i torsdags reda på att jag är gravid o igår kväll när jag gick på toa kom det lite blod på pappret. En behöver inte fått missfall eller stå och balansera på ett broräcke för att känna att det vore skönt om hjärnans alla trådar flätades åt samma håll. Alla borde gå i terapi.


Hur känns ett tidigt missfall

Skrämma bort oro, sätt ord på känslorna och få perspektiv. Så känns ett missfall. Symptom på missfall är smärta i magen och att du sedan börjar blöda. Smärtan är en krampartad smärta som liknar kraftiga mensvärkssmärtor. Blödningen består av slem, tunn vätska och kan innehålla blodklumpar.


Bra resonerat, tänk också att ni faktiskt kan bli gravida tillsammans. Det rådet fick jag efter mitt tidiga missfall och nu sitter jag och skriver med min 2-månaders som i famnen, han hade inte funnits om jag inte fått missfall och utan honom skulle jag absolut inte vilja vara. Hur länge blöder man efter tidigt missfall ? Antar att det kan vara olika från person till person men iaf.


Ni som haft missfall tidigt , hur länge har ni blödit? Känns som väldigt länge för ett så tidigt missfall ? Eller brukar det vara så? Det folk skriver om molvärk är inget som stämmer in på missfalls värk i allafall inte i mitt fall utan där har det varit knivar i livmodern och kramper som intw minskat (som magknip gör) utan dom blivit värre o värre. Det finns ingen mall för hur det ”ska” kännas. För en del kvinnor är det en mycket svår upplevelse, medan det för andra rent av kan vara en lättnad med tanke på omständigheterna kring ett missfall.


Något som hade börjat växa är plötsligt borta. Ett missfall är dessutom tröttsamt för kroppen. Hur vet man då om man har drabbats av ett tidigt missfall ? Normalt så vet man som sagt inte. Vid ett missfall under de första veckorna är embryot mindre än en halv millimeter och det är därför inte konstigt att ett så tidigt missfall inte märks av.


Du kan märka av ett tidigt missfall genom a det blöder från slidan. Nu för en stund sen gick jag på toa för att göra nr 2. Jag fick mitt första missfall i vecka då kände jag ingenting, började bara blöda mittiallt. När jag torkade mig fick jag lite blod på.


Började blöda igår och var in idag och fick ett VUL. Hon såg ingen hjärtaktivitet och fostret var alldeles för litet för sin ålder, så allting pekar på missfall. Jag ska tillbaka nästa vecka och kolla att allt kommit ut och så, för det är standard i Falun. Jag tillhör den oturliga skaran som fått ett tidigt mf och innan jag fick det bekräftat så spenderade jag måååånga minuter här inne för att läsa om andras historier och på något sätt försöka gissa vad som hände med mig. Jag tyckte verkligen att det hjälpte och jag är väldigt tacksam mot alla som delat med sig av sina historier.


Vad som händer efter ett missfall beror lite på hur långt in i graviditeten som missfallet skedde. Men eftersom att tidiga missfall räknas upp till vecka kan det ibland behövas en skrapning för att resterna av livmodern ska komma ut.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения