понедельник, 20 июля 2015 г.

Hitta tillbaka till varandra efter otrohet

Hitta tillbaka till varandra efter otrohet

Hitta Efter Otrohet om du letar nu. Experten: Så hittar ni tillbaka till varandra efter en otrohet För många är otrohet det värsta som kan hända. Men en affär behöver inte nödvändigtvis leda till en skilsmässa, och många par har faktiskt möjlighet att hitta tillbaka till varandra efter det svek som otrohet innebär, och återuppbygga förtroendet. Här är tre viktiga saker som måste göras för att din relation ska överleva efter en otrohet : 1. Lär dig hur du sätter stopp för er separation eller din kärastes avslag när du är den enda som vill hitta. Om paret väljer att göra ett försök med att hitta tillbaka till varandra igen så är det nu det tuffa utvecklande arbetet börjar.


Hitta tillbaka till varandra efter otrohet

Den svikne behöver få tid att bearbeta och ställa frågor om och om igen, känna stöd och vilja från sin partner att vara tålmodig och göra eventuella uppoffringar för att återupprätta tillit igen. Parterapeuten Tommy Waad om otrohet och hur man kan gå vidare. Men det går att hitta tillbaka till varandra. Omkring var fjärde svensk har någon gång bedragit sin partner, visade en undersökning som tidningen Metro gjorde i fjol. Men om ni älskar varandra så är det värt att kämpa för och det finns vissa saker du kan försöka tänka lite extra på om ni ska försöka igen.


Om ni inte har pratat med varandra på riktigt förut, så är det dags nu. Då, och först då finns möjligheten att hitta tillbaka till varandra , och relationen kan bli mer genuin och intim på alla plan. En otrohet – hur paradoxalt det en kan låta, kan föra ett par närmare varandra. Om en öppen kommunikation tillåts. Detta hade växt till kärlek och det ena hade lett fram till det andra, under vår sämsta tid.


Hon sa att hon ville berätta för mig då. När vi hittade tillbaka till varandra efter semestern var hon för rädd att berätta och valde att vara tyst. Att hon aldrig ville såra mig. Hur hitta tillbaka till varann efter otrohet ? I flera år var Mats otrogen mot sin fru Karin. När hon kom på honom var det slutet på förhållandet – trodde hon.


Men parterapi fick henne att. I den berättar han öppet om en gammal otrohet med Lotta Engberg. Hur Christer och hans fru Birgitta lyckades hitta tillbaka till varandra vet jag inte. Men efter att ha försökt hjälpa många par att rädda sitt äktenskap efter en otrohet har jag lärt mig en hel del.


Hur överlever vi då relationen? Ofta hamnar vi i försvar och möts inte. Ju mer vi rusar efter kickar i stunden desto fler yttre konflikter uppstår. Vi måste lära oss att stanna upp och verkligen leva istället för att överleva. De flesta vet att man ska göra det.


Skaffa barnvakt, gå ut och äta på tu man hand och inte glömma bort att ge varandra komplimanger och fysisk beröring. Men så bara… blir det inte så. Och plötsligt har steget till att vara nära varandra blivit så stort.


Hitta tillbaka till varandra efter otrohet

Man kanske till och med på allvar börjar tvivla på känslorna för sin partner. Han har lovat att vara som en öppen bok, svara på allt och acceptera alla frågor. Och allt skäll jag kan behöva få ur mig. Han vill inget hellre än att vi ska hitta tillbaka till varandra och är beredd att göra allt han kan. Det hände mig för månader sedan och jag bestämde mig att förlåta honom och vi försöker igen.


Det var svårt i början, men jag brukar tänka att älskar man den person tillräckligt , går det att reparera skadan. Ge varandra tid och hitta tillbaka till varandra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения