вторник, 14 июля 2015 г.

Roliga saker att säga till killar

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! Glöm mystisk kille , den typen blir gammal snabb. Flickor som en kille som får dem att skratta, så här är några roliga saker att säga till en tjej för att få henne in i dig.


När du försöker få en tjejs nummer eller du är på en date med en tjej, du vill få henne att skratta.

När du är bara att lära känna en kille du gillar, att ställa rätt frågor kan betyda skillnaden mellan att inte ha honom och ett bra förhållande. Så här visar du honom din roliga sida och får sin kärlek. Vad är den mest pinsamma sak du någonsin gjort?


Innan du ställer frågorna till din partner eller vän så är det viktigt att du lyssnar på svaret utan att skratta, nedvärdera eller ifrågasätta. Lyssna till vilken känsla som dyker upp och välkomna den. Den vill säga dig något.


Trots det så är det inte alltid lätt att ta upp det – fast man egentligen bara borde ventilera sig.

Vi hjälper dig att säga det du önskar att du hade sagt. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Bara för att ni är ett par betyder det inte att ni måste ändra ert sätt att leva ert liv.


Att säga till en kille att vissa saker ligger bakom er för alltid är det samma som att säga : ”Jag var en rolig prick förut. Han kan då tänka att ert förhållande kommer att bli trist och tråkigt. Att säga något romantiskt kan ofta bli lite patetiskt och tillgjort och då får det en negativ effekt snarare än den effekt du önskar dig.


Men om man lägger in lite humor i det kan man nå fram till tjejen på ett djupare och starkare sätt. Här är guldkorn som du kan få inspiration ifrån. ALDRIG bör säga till en tjej. Man ser fram emot en rolig kväll med tjejerna och får.


Men alla ser roliga ut nakna! Väckte du mig för det? I en städskrubb) Och de säger att romantiken är död. Försök att andas genom näsan. Lite skavsår har inget dött av.


Jag vet ju inte hur MsK funkar, men jag ville i alla fall skriva det här inlägget för att visa att det INTE är ett skämt att JAG säger nedlåtande saker till min man och att jag önskar att jag kunde vara sötare, rarare, mer förstående och tålmodig - men det är jag inte.

Om du inte riktigt vet vad du ska ge i present till en 6-årig kille , varför inte ge honom en upplevelse, det finns så många roliga saker man kan göra tillsammans istället för att bara ge saker. Det går också bra att ge bort en termins fotbollsträning, simskola eller något annat kul som han skulle vilja hålla på med. Oavsett om det är Trump, staten eller din pojkvän. Det handlar om tjejens rätt till sin egen kropp. Killar vet inte vad det innebär att ha mens – därför har de absolut ingen rätt att säga Du kan väl jobba, du har ju bara mensvärk?


Varför klagar du så mycket? Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? När var du i kyrkan senast?


Vem var din favoritlärare på högstadiet? Det enda som dina ögon inte sagt mig är ditt namn! Roliga skämt, gåtor, ordspråk. Och Jag vet att jag kunnat göra dig glad med saker jag aldrig sagt. Men hör mig nu, jag älskar dig.


Om du skulle dö ikväll utan någon chans att kommunicera med någon annan, vad skulle du mest ångra att du inte sa till någon? Ditt hus börjar brinna. Efter att du har räddat de du älskar och eventuella husdjur så har du tid att rädda en enda sak att ta med.


Vad skulle det bli och varför?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения