вторник, 20 ноября 2018 г.

Disco 50+ göteborg

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Var beredd att visa leg. Vi släpper endast in personer som fyllt ! Gardera för en kväll full av dans, skratt, och mingel!


Disco 50+ göteborg

Valand lördag mars kl 19. En discokväll för oss över år. Nu är VIP-listan full och försäljningen av biljetter har tagit full fart. En liten filmsnutt från den radiointervjun.


Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Göteborg som vi har missat. Rock’n’rollgenerationen längtar efter att ha kul, utan att träffa barn och barnbarn på dansgolvet. Och konceptet är unikt.


Inte dansen – så klart – men åldersgränsen. För är du yngre än kommer du inte in. Disco för -plussare i Malmö. Madelein Månsson sadlade om sent i livet.


Välkomna på DISCO den september på Lilltorpsgatan 10. Det blir konsert, kafé, DJ och DANS! Nightlife Cool nightclubs meet laid-back pubs and modern bars. The large clubs are dotted along the main boulevard Avenyn and often have dance floors and bars over.


Gatubilden har skiftat, hamnen omvandlats. Kaféer, butiker och nattklubbar har kommit och gått. Klubben är väl värd ett besök, oavsett om du är urgöteborgare eller här på tillfälligt besök. Le Pain Français Bistro.


Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera. Om du sedan vill få riktigt bra Saturday Night Live-tema för kvällen lägger du till våra feta discoprylar. Både barn och vuxna älskar discofester, där blinkande ljus och rökmaskiner gör att dansgolvet blir precis så disco som du vill ha det. Vi har ett brett sortiment med kläder där de flesta kläder finns i flera storlekar med måttangivelse.


Disco 50+ göteborg

Löpträning för nybörjare. Välkommen till öppna träningspass för dig som är ny som löpare eller som vill veta mer om löpningens grunder. Tyvärr kör vi ingen mer taxi med denna bil. För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.


DJ Glorias häftiga musik! Här finns också exklusiva julbord av hög kvalitet, ofta med inslag av västkustens fisk och. Vi hjälper er med det tekniska behovet till mässor, konferenser, konserter och uthyrning.


Kontakta oss vid tankar eller funderingar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения