пятница, 9 ноября 2018 г.

Parterapi stockholm landstinget

Parterapi stockholm landstinget

Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Det lättaste för dig är att få en remiss av din vårdcentral.


Lös era Relationsproblem, stärk er kärlek. Uppnå trygghet, närhet och intimitet. Vetenskapligt utvärderad. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag.


Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Här får du i lugn och ro utforska och närma dig det som känns svårt i relationen. Det kan vara i relation till en partner men också i andra familjekonstellationer. Samtalen syftar till att öka förståelsen både för sig själv och för den andre och att hitta nya vägar tillsammans. Parterapin lär ut ett nytt sätt att förhålla dig till dig själv och din partner.


Parterapi stockholm landstinget

Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi. De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Jag har också under perioder varit behandlingsansvarig och mottagningschef.


Jag har parallellt på deltid arbetat med psykoterapi på en privat mottagning, huvudsakligen med enskilda terapier med vuxna, parterapi och handledning i psykoterapi. Som legitimerad psykoterapeut står jag under tillsyn av Socialstyrelsen och har tystnadsplikt. Våra uppdragsgivare är bl. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och fortbildning genom deltagande i workshops, kurser och konferenser.


Vårt arbete grundar sig på aktuell forskning och evidensbaserade behandlingsmetoder. Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan! En av orsakerna som brukar vara gemensam för oss alla är en längtan efter att må bra och en längtan efter en förändring. Då kan samtalsterapi hjälpa dig med verktygen till ökad förståelse. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi.


Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området. KBT terapi stockholm kbt-samtalsterapi kbt-behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan. Stockholms Universitet. Drabbad du av dålig självkänsla eller alkoholberoende?


Kanske upptäcker ni att parterapi är en väg för er att komma vidare. Ibland måste något grundläggande ändras för att relationen ska förbättras. Det finns många olika an­ledningar att gå i parterapi. Parterapi hjälper Det som händer nu är det som bygger sen och därför är det viktigt att ta hjälp i så tidigt skede som möjligt. Ris eller ros för hittaterapi.


Vi är sex stycken erfarna terapeuter som är verksamma på mottagningen och kan utifrån våra olika bakgrunder och inriktningar erbjuda våra klienter en bred kompetens. Parterapi hjälper många gånger även individuellt, men om relationen är på upphällning på grund av att den ene mår dåligt av sådant som den andre inte kan styra över eller har varit delaktig i, så kan jag rekommendera att han eller hon först lossar på de knutarna.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения