четверг, 15 ноября 2018 г.

Kul aktivitet med jobbet

Sök efter Aktiviteter För Företag nu på nya KensaQ. Har Företagseventet hamnat i ditt knä? Måste du planera kick-offen? Låt Weego hjälpa dig navigera i eventdjungeln.


Ring oss och få ett upplägg samma dag! Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden. Gör något roligt ihop. Ta med dina vänner och kollegor på en aktivitet i allt från skytte och dans till matlagning och guidade turer. Det framgick inte vad det var för webbsida men det handlade om att ha kul på jobbet.


Jag tycker fortfarande att tipsen är riktigt lysande. Här får du ta del av tips på aktiviteter som sprider glädje på jobbet och som räcker hela veckan. Se fram mot jobbet med ett leende på läpparna! Stäm träff med någon för spontandans i. Aktiviteter med jobbet – mina bästa tips Bestiga Kebnekaise Att bestiga Kebnekaise tillsammans med sina kollegor är att sikta väldigt högt och jag förstår att det inte fungerar för alla arbetsplatser att göra det. Men om ni går i tankar om att göra något utöver det vanliga tillsammans så kan jag varmt rekommendera detta.


En “kick off” är en företagsaktivitet som vanligtvis infaller inför uppstart av ett nytt projekt, en ny termin eller för att sammanfoga ett nytt team. Ofta handlar det om en kombination av jobb , konferens, samarbetsövningar och roliga aktiviteter som kanske till och med avslutas med en trevlig middag och fest. Sätt guldkant på er konferens, gör er kick-off oförglömlig. Se hur mycket ni kan dricka på en helg.


Kommer tänka på en svensk tv-serie, kommer fan inte ihåg vad den heter med Olle Sarri. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Vi ska ha julfest med jobbet och jag blev tvångsrekryterad till festkommittén.


Julfesterna här har alltid följt ett visst mönster. Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Vi har hållit till i kontorslokalerna med omnejd (tex vissa lekar nere i garaget o dy) och en kväll brukar se ut så här: 1. Välkomstglögg i receptionen 2. Julbord i konferensrummet 4. Vi är Aktiviteter 360. Oavsett om ni planerar för en aktivitet på stan, eller om ni söker efter en gruppaktivitet att utföra på kontoret, har vi spännande koncept att erbjuda. Aktiviteter tillsammans, både på och utanför jobbet , är viktigt för att stärka gemenskapen.


Kul aktivitet med jobbet

Att umgås på andra ställen än på kontoret gör att medarbetarna får en chans att lära känna varandra på ett mer personligt plan. Glöm inte heller bort vikten av gemensamma aktiviteter även på arbetet. Julfesten med jobbet är den stund på året då team och kollegor samlas för att umgås och ha kul. Efter månaders hårt arbete och lojalitet är det dags att luta sig tillbaka och slappna av lite. Alla festligheter kan dock komma med en dyr prislapp och det kan bli en stor kostna speciellt för mindre företag.


Färdiga musikquiz, mobiljakter och festlekar för kickoff, afterwork och konferens: Ska kollegorna samlas på kickoff, konferens eller afterwork? Då behövs det kanske en kul aktivitet - här har vi samlat musikquiz, mobiljakter, mordmysterier och festlekar som passar bra. Köp färdigt, få allt som behövs direkt med e-mail! Point Challenge kör på året runt och är en kul utmaning för såväl stockholmare som turister.


Kul aktivitet med jobbet

Fantastiskt trevlig kväll! Denna aktivitet är fantastisk för teambuilding, speciellt om man har ett gäng där alla kanske inte känner varandra utan och innan. Alla behöver engagera sig oavsett relation och vill man göra något trevligt tillsammans är detta toppen! Jag har inget intresse av dessa galakvällar, after work, fester och annat som min arbetsgivare planerar in.


Jag väljer inte bort tid med min familj för saker som inte är jobbrelaterat. Det måste väl ändå finnas fler som inte alls tycker att det är roligt med aktiviteter med jobbet som ligger bortom jobbtid och inte har med jobbet att. En annan klassiker som också tilltalar många. Vad som är bra är att det en perfekt aktivitet med tillfälle för socialisering medan man spelar. Det blir oftast inte lika mycket tillfälle för sådant när man bowlar eftersom alla byts av hela tiden.


Kan vara något att ta med i beräkningen om ni är ute med jobbet. Självklart ska ni göra ert jobb under arbetstiden, och inte skämta bort någon viktig kund eller liknande. Men när de bara är du och dina kollegor, passa på att ha lite kul också!


Att skoja med varandra på jobbet kan lyfta stämningen på ett helt kontor, skapa sammanhållning och ge er roliga minnen att tänka tillbaka på. Faktum är att det ofta är aktiviteterna mellan mötena som ger störst avtryck hos mötesdeltagarna. Passa på att fylla er tid på konferensanläggningen med lagom många och för gruppen passande aktiviteter.


Det är värdefullt att helt släppa vardagens prestationskrav och istället tävla och samarbeta på en mer lekfull nivå.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения