пятница, 9 ноября 2018 г.

Parterapi värmdö

Parterapi värmdö

KBT-terapeut med fokus på det friska! För par som vill arbeta med sin relation med en större fördjupning än vad familjerådgivningens ramar medger, erbjuder vi privat parterapi. Det går bra att kontakta någon av oss direkt via telefon eller mejl. Att få relationen att fungera och utvecklas när det känns svårt att kommunicera med varandra är inte helt enkelt.


Med hjälp av en tredje part kan det vara lättare att förklara vad man känner och även lättare att lyssna och förstå ur ett annat perspektiv. Jag erbjuder psykoterapi, familjerådgivning och parterapi centralt i Nacka. Värmdö Kommun är en kommun.


Orsakerna till att människor kontaktar mig varierar. Det kan handla om oro, ångest, nedstämdhet, stress, låg självkänsla eller relationsproblem. Ibland har man inget definierat problem eller lidande utan vill bara förstå mer om sig själv och sitt samspel med. På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt.


Familjerådgivning och parterapi. Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter. Här ges goda möjligheter att undersöka känslor och behov, men också var kontakten stängts av. En annan stor fördel med denna parterapi är att din partner får nya möjligheter att se dig, kanske även med nya ögon.


Mitt namn är Cecilia och jag håller just nu i mitt livs projekt- mitt bröllop. Egenavgiften är den summa som ni betalar vid varje besök. Summan bestäms av din kommun, likaså bestämmer kommunen antal samtal.


När parterna får nya känslomässiga erfarenheter av samspelet, då sker också en förändring. Vi går från att vara rädda och anklagande till att bli tryggare och mer inkännande. Många förbund för psykologiska sjukdomar erbjuder även närståendestöd just av den anledningen. Det är inte ovanligt att relationen till partnern blir lidande när båda två lägger all energi på att hjälpa sitt barn. Då kan parterapi vara en värdefull investering för både föräldrarna och familjen.


Tillsammans hjälper vi dig nå målen för din personliga utveckling. Lika vackert på sommar som på vinter, bara minuter från city. I ett unikt erbjudande får ni möjlighet att både njuta tillsammans i mysigt boende med havsutsikt och samtidigt utvecklas i ert förhållande.


En stor fördel med denna parterapi är att din partner får nya möjligheter att se dig med nya ögon. Coachar även personer i sin yrkesroll, i sitt ledarskap, relationer på arbetsplatsen, förändringsprocesser och annat så som vid konflikter. Lisa Svarén - Psykoterapi, parterapi , sexolog. Använd dessa som dubbeltimmar (bra för parsamtal) eller enkeltimmar - helt upp till er! Har du funderat på att ta professionell hjälp för att lösa eller förändra din livssituation?


Kanske du och din partner behöver hjälp med att kommunicera på ett bättre sätt? Samtalsterapi och Parterapi i Stockholm. Hösterbjudande enbart för. KBT-inriktad terapi för enskilda och par. Lokaler i Gustavsberg och Dalarö.


Parterapi värmdö

Alla Terapeuter I Hälsans Hus erbjuder vi en unik sammansättning av läkare, samtals- och kroppsterapeuter med en helhetssyn på fysisk, mental och andlig hälsa. De mest prisvärda stjädtjänsterna i Stockholm, med hög personlig service och omtanke. Rent Hem städtjänster i hela stor Stockholm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения