среда, 14 ноября 2018 г.

Ska vi separera

Se foton på gamla klasskamrater! Just nu är vi väl mer som kompisar, har för övrigt trevligt tillsammans med barnen, vänner etcetera. Vi valde att kämpa på ihop. Livet skulle bli tufft ensamstående med ingen direkt avlastning och vi älskar ju fortfarande varandra så sjukt mycket.


Ska vi separera

Efter några tuffa månader har vi växt mycket i varandras ögon och jag håller tummarna för att vi ska fixa detta. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.


Vi på Väsbyhem vet att ett bra boende är så mycket mer än bara lägenheten. Vi vill erbjuda bostadsområden som vi är stolta över och dagligen låta våra hyresgäster märka av vår omtanke. Kände att frågan om vi ska separera började handla om något helt annat. Haha, så kan det bli ibland!


Ska vi separera

Vad jag reagerar på är att vi lägger en massa tid och kraft på att leta rätt på vår drömpartner och sedan nästan lika mycket tid på att planera ett storslaget bröllop, men när vi väl är gifta och något går emot oss, separerar vi lättvindigt. Det är minsta motståndets lag som gäller. Det betyder att den som bor kvar ska betala hela den kapitalvinst som uppstår vid en senare försäljning. Bra att veta om du ska separera.


Om du ska separera från föräldern till ditt barn är det viktigt att diskutera hur ni ska dela på barnets försörjning framöver. Barnets försörjning kan påverkas av att ni inte längre lever tillsammans. En separation kan också förändra vilka bidrag och ersättningar ni kan få från Försäkringskassan. Ledamöterna hänvisar till ett symposium samt två regionala studier som knappast kan separera kausalitet från korrelation. Bankerna ska genom lagstiftning tvingas separera sin verksamhet i två delar.


Om vi skulle separera har han gjort klart för mig att barnen kommer att stanna med honom i Spanien. Igår kväll träffades vi och tog en promenad utifrån hans förslag. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag är gift sedan år och jag och min man har två barn ihop, och år gamla. Vi har bra jobb och ett fint hus.


Min tanke var att du skulle betala halva marknadsvärdet. Då faller den delen av vinsten som har uppkommit fram till nu ut och beskattas hos den som säljer. Dvs senh äger du med inbyggd vinst och där vinsten redan fallit ut. Han har velat fram o tillbaka ett tag nu.


Tills jag till slut kände att jag inte pallar med mer av ovisshet. Vi ska separera efter tio år ihop. Gå omkring o undra vad han kommer välja. Om han ville fortsätta eller göra slut.


Han har tydligen gått i månader o velat utan min vetskap. Vilka föräldrar vill inte det förresten. Nu har jag gått alldeles för långt, jag har helt enkelt varit otrogen.


Jag ser verkligen ner på mig själv. Vi som alltid varit så ärliga mot varandra. Efter 12½ år tillsammans och nästan år som gifta så ska vi nu gå skilda vägar. Alla fina stunder vi haft finns ju för alltid kvar, men framtiden får vi skapa var för sig. Jag och min sambo bestämde för några veckor sen att vi ska separera.


Att separera Att separera innebär mer än att du och din partner flyttar isär. Hur har ni andra gjort? Förutom de känslomässiga konsekvenserna ska bostaden och er egendom på något sätt delas mellan er.


Det innebär en förändring i din ekonomiska situation.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения