пятница, 30 ноября 2018 г.

Händig man sökes greger

Händig man sökes greger

Då känns det som att hon förtjänar inte min respekt, säger Greger Svensson i programmet. Se hela finalen på TV3:s playkanal Viafree. Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor. Hon har inte skött det snyggt, säger han i programmet. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.


Greger har fått hybris och tror att han kan bestämma allt, säger hon i programmet. Hur det går för Greger och de andra deltagarna som tävlar om Filippas kärlek ser du i programmet som visas på TVoch Viafree. I del fem av Händig Man Sökes vill Filippa se mer hud och utmanar killarna att jobba i bar överkropp när dom ska renovera hennes kök.


I klippet nedan kan du se hans. Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. Alltid bra priser och snabb.


Skickas inom 2-vardagar. Fraktfritt över 1kr. Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan. I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras.


Jag fyllde år mitt i allt och det är inte ofta man får ”Ja må hon leva” levererad av sex hantverkare, säger Nahrin Afrayem med ett skratt. Jag har aldrig varit händig och mina julklappspaket har alltid kunnat skiljas från de övrigas genom sin knölighet. Direktör Sandh var en föga händig man och det beredde honom svårigheter att passa in fönstret. Händig man sökes av Hellsing, Jöns: John är en dagdrivare med en dröatt skriva den stora romanen.


I näst sista avsnittet av Händig Man Sökes hettar det till ordentligt när killarna kämpar om tjejernas kärlek. Hos Nahrin måste Adde och Stophe ta i ordentligt om de ska klara av att göra klart vardagsrummet nu när dem bara är två killar kvar. Och hos Filippa börjar humöret hos killarna tryta när. Se Händig Man Sökes och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.


Det handlar om John, en dagdrivare som bor i London på 80-talet. Han vill egentligen skriva en roman som han vill skriva på sin pappas gamla skrivmaskin. Vad kommer John att råka ut för då och hur går det för Anna och lordens planer? Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 3 från Vellinge utanför Malmö. Detta kan bli Johns chans.


Händig man sökes greger

Inte för att han är särskilt händig , men att komma bort och få vara ifred och kunna skriva på den där boken som han så länge har haft i huvudet. Intervju med Jöns HellsingJöns bjöd upp mig till hans kontor i Stockholm, där han tillbringar dagarna med sitt vanliga jobb. Vi satt och samtalade i ett trevligt.


Jag fortsätter lyssna mig igenom ljudböcker på löpande band. Sist ut är Jöns Hellsings trilogi, den första delen, “ händig man sökes ”. Handlar om en kille från England som hamnat lite snett i livet och söker ett jobb som hantverkare på ett gods i en avlägsen by. Självaste konceptet är så jävla löjligt, givetvis vill väl de flesta kvinnor ha en riktig och händig man men det är urlöjligt att göra ett program om det.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения