пятница, 23 ноября 2018 г.

Mysigt hotell i prag

Lågpriser på hotell i Prag. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell. Flygplatsen ligger kilometer från centrum och dit tar du dig med buss 1eller tunnelbana. Standarden på Prags hotell varierar kraftigt och det gör även priset mellan olika boenden.


Mysigt , lyxigt eller nära till sevärdheterna? Vi guidar dig till några av Prags bästa områden och hotell. Visa vårt utbud av hotell i Prag. Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.


Använd vår sökfunktion för att hitta hotellet som passar dig bäst, och välj ett mysigt område i staden med hjälp av kartan. Hela hotellet är inrett med dyrbar mosaik och historiskt, handmålat kakel. Personalen gav excellent service och uppmärksamhet. Vi jämför hotell priser från webplatser med hotellbeställningar. Hotellet ligger i en lugn del av området, borta från massorna, bara trettio meter från en spårvagnshållplats.


Gamla stan med Karlsbron ligger inom femton minuter till fots. Prag kostar ca SEK 9per natt. Alla våra paketpriser inkluderar kostnaden för boende. Imperial Hotel är en imponerande art déco-byggnad i hjärtat av Prag. Frukosten och service bland det bästa jag haft på hotell.


Mysigt hotell i prag

Där lägre nummer ligger mer centralt än högre nummer. Hotellet har även egen chaufför som mot rimlig kostnad kan bokas för bekväm transfer till flygplatsen. Alla priser som anges är cirkapriser och kan variera beroende på när du reser. Boka flyg och hotell till Prag.


Unna dig en stunds avkoppling och skäm bort dig med ett avstressande besök i bastu och bad på Mora hotell. Här finns ett stort utbud av massage och ansikts- och kroppsbehandlingar. Lite tid som ger mycket energi är dagpaketet som inkluderar en lyxig sparitual och tillgång till pool, jacuzzi, ångbastu och.


Mysigt hotell i prag

Flanera i den gamla stadsdelen och promenera över den vackra Karlsbron. Njut av prisvärd mat och dryck, ett kulturutbud med vacker arkitektur, intressanta museer och härliga promenadstråk.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения