среда, 21 ноября 2018 г.

Psykolog stortorget malmö

Psykolog stortorget malmö

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Allt vi erbjuder bygger på den senaste forskningen inom området.


Psykolog stortorget malmö

Jag träffar vuxna personer individuellt eller i par. Förutom mitt arbete som psykoterapeut, handleder jag även personal samt undervisar blivande psykologer på psykologprogrammet vid Lunds universitet. Min mottagning är vid Stortorget i Malmö.


Lokalerna är ljusa och vackra och det är nära tillgång till bussar och tåg från hela Skåne. Här hittar du kort information om oss, svar på frågor och tips från psykologins spännande värld. Ställ gärna frågor och tyck till.


Psykolog stortorget malmö

Din sökning på psykologer legitimerade Malmö gav företag och du har nått slutet av listan. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med över års yrkeserfarenhet inom privat och offentlig vård. Jag är ackrediterad för psykodynamisk psykoterapi inom ramen för Hälsovalet i Region Skåne. Med en remiss från din primärvårdsläkare kan jag erbjuda dig psykodynamisk psykoterapi inom högkostnadsskyddet. Hur vi arbetar kan variera något, välj någon av våra psykologer i menyn för att få mer information om respektive psykolog.


KBT ges oftast som en korttidsterapi, i de flesta fall mellan 5-sessioner. Först gången du träffar din psykolog kommer denne att ställa frågor till dig för att ni tillsammans ska kunna bestämma upplägg för behandlingen och vilka mål och förändringar man ska arbeta mot med hjälp av olika KBT tekniker. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Vi erbjuder en trygg läkarkontakt och god service. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops.


Ditte Ljungdahl Terapi o. Institutet för Livsterapi. Södra Förstadsgatan 13. Malmö Ann Lannefors, leg psykolog. Psykolog Gardar Viborg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения