понедельник, 19 ноября 2018 г.

Musikhjälpen auktioner 2016

Musikhjälpen auktioner 2016

Köp och sälj på auktion och till fast pris på Tradera. Fynda bland massor av auktioner. Det är nästan miljoner mer än det gamla rekordet. Merparten av pengarna kom från insamlingar, men flera kreativa auktioner ledde också till nästan tio miljoner att skänka till barn i krig.


Här är de som drog in mest. Vinnaren är den enda i Sverige som kommer få åka en jaguar som körs av en Björn som har en tiger tatuerad på bröstet, säger Ranelid. Som vanligt har en mängd roliga auktioner startats på Tradera för att bidra till insamlingen – här är några av våra favBjörn Ranelid guidar dig på Österlen. Kodjo Akolor är den programledare som varit oftast i buren, fem gånger.


Jason Diakité har varit med tre gånger och Gina Dirawi och Linnea Henriksson två gånger var. Den som skapar en insamling med ett tävlingsmoment är helt och hållet ansvarig för att beskrivning och hanteringen av tävlingen sker på ett korrekt sätt. För att delta i en tävlingen kryssar du i rutan för att delta och ger minst kronor i insamlingen.


Musikhjälpen auktioner 2016

Musikhjälpen ansvarar inte för tävlingsmoment i insamlingar. Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg ut ur glasburen på ”Kärlekens torg” i Västerås. Känns fan fantastiskt” Samtidigt drog Kanal 5-duon hem storrekord: de miljoner kronor auktionen landade på är det största auktionsresultat i insamlingens historia. Var med i auktionen om Joakim Lindströms signerade tredjetröja (den gula) och en bortaresa med laget för två personer till den januari när vi möter Växjö borta. Casumo var de som tog hem budgivningen på miljoner kronor!


Casumo är ett nätcasino som verkligen försöker sprida glädje. Utöver de enskilda kändisarnas föremål har många föreningar utmaningar där deras medlemmar försöker överträffa varandra i att skänka pengar. Mängder med privatpersoner har dessutom engagerat sig på olika håll runtom i landet för att samla in pengar.


Musikhjälpen auktioner 2016

I år samlade de och vi in pengar för att stoppa barnsexhandel. Exempelvis går det att. I år är temat Sex är inte ett vapen. Allt om Skellefteå AIK Vi samlar allt om Skellefteå AIK på ett ställe. Kvartersträff med pizza.


Eller har du en miljon till övers kan du buda på Filip och Fredriks auktion om en fullfinansierad reklamfilm. Med tanke på att budgetar för reklamfilmer, inklusive kända ansikten, vanligen vida överstiger en miljon kronor så är detta ett fyndpris! SVT Sport är med och bidrar med tre auktioner. Pengarna som samlas in går till kampen för att stoppa konfliktrelaterat sexuellt våld.


Vinn en praodag hos André Pops i Vinterstudion! Nördlivs Avsnitt 2– “Julmys på vansinnets berg! Att hjälpa till att samla in pengar för de här frågorna hoppas vi att fler vill hjälpa till med. Förutom vår auktion så kommer vi också varje dag informera våra gäster vid in- och utcheck om vår insamling och då också ge de möjligheten att bidra genom den digitala officiella bössan vi satt upp i samband med detta. Victor Nilsson Lindelöfs privata auktion är den som hittills har dragit in mest pengar bland de privata auktionerna.


Dygnet runt i sex dygn ska programledarna sända radio utan att äta någon fast föda. Då det kan vara stor variation på en auktion och en bilauktion och då kan det vara bra att leta efter billiga auktioner på flera ställen på internet. Det händer ofta att det skrivs om exekutiva auktioner i tidningar och en del av de mest intressanta nyheterna om auktionerna finns här.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения