вторник, 20 ноября 2018 г.

Tarotlinje

Oavsett fråga, så besvarar vi den. Ring oss nu så spår vi dig direkt! Spådam guidar dig om relationer, hälsa, jobb. Faktura och betalnummer.


Låt tarottydare spå framtiden och tolka tarotkorten.

På vår tarotlinje finns många otroligt duktiga tarot tolkare och medium med många olika mediala förmågor och arbetsområden. Ta dig gärna tid att se vad våra olika mediala vägledare på tarotlinjen kan erbjuda dig för hjälp, allas kompetens, utbildningar och intresseområden kan du finna där. Till Själarummets tarotlinje är du välkommen att ringa om du söker vägledning inom kärlek, arbete och karriär, ekonomi, välmående och andlighet. Glädjekällan, medium, tarot, borttappade saker, bortsprungna djur, andlig vägledning, tarotlinje , änglar, andliga guider, andekontakt, medial vägledning, healing. Elva Mynt, medial vägledning, rådgivning och coaching.


Tydning i Tarot-kort, healing. Alla som jobbar på en tarotlinje använder sig inte av just tarotkort. Många jobbar med vanliga spelkort andra med pendel och vissa använder endast sina mediala förmågor.

Trots den stora variationen på arbetssätt så har “ tarotlinje ” blivit ett form av samlingsnamn. Ibland kan du vara full av tvivel och osäkerhet inför något. Livet kan kännas tungt och du behöver lite inspiration för att komma vidare.


Vi är mer än en vanlig tarotlinje. Alla medium hos Vita Vingar följer det Etiska Rådets Regler och har 1 tystnadsplikt. Snabba svar Tystnadsplikt. Vi sänder TarotTV där vi kan spå dig i direktsändning. Prata med ett medium eller spådam om det okända, läsa ditt horoskop och förstå mer om astrologi.


Tarot är en mycket gammal metod för spådom som människor över hela världen använt sig av under hundratals år. Tarot kan ge dig vägledning kring vilken. I butiken hittar ni Serafia Anderssons böcker och orakelkort mm.


En upplyftande och trygg läsning av oss som jobbar på linjen är vårt motto. Hej och välkommen till mig, Annica. När jag vägleder tonar jag in på just dig och får då kontakt.


Jag finns på Stjärnregns Mediala Linje, Klicka här för att komma till stjärnregns schema! Vill du veta mer om vad framtiden kommer att innebära för just dig?

Tarot Din tarotlinje ger dig svar på dina frågor. Hej Nu finns Sari på spådam. Hon är jätterolig att prata med!


Astrobyråns Tarotlinje - Rated 4. Du får den inspela du finner den på din profil på min sida.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения