вторник, 27 ноября 2018 г.

Förslag på after work aktiviteter

Nehmen Sie sich Zeit für Ihr Lieblingsbuch. Jetzt online bei Thalia bestellen! Vi förhandlar så att du slipper. Tänk på att det även måste vara accepterat att inte delta i aktiviteter utanför arbetstid. Det går också att anordna efter jobbet- aktiviteter utan alkohol, till exempel gallerirundor, teaterbesök, bowling, picknickar, inspirerande föreläsningar eller idrottsaktiviteter av olika slag.


Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa. Våra After Work aktiviteter. GET THE POINT - Härlig sightseeing eller spännande jakt. PHOTO CHALLENGE - Galen, rolig, utmanande form av sightseeing.


Roliga aktiviteter och spel i Göteborg: Se omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Hyr aktivitetsprodukter av Aktiviteter Stockholm. Afterwork, familjedag eller egna aktiviteter med företaget. Hos oss kan du hyra alla våra aktivitetsprodukter om ni vill sköta era aktiviteter själva.


Förslag på after work aktiviteter

Ni kan hämta hos oss eller be oss lämna och hämta. Titta igenom hemsidan och låt er insprireras. Hitta spännande afterworkaktiviteter och nya afterworkbarer. Teambuilding är något som man kan arbeta med likaså på kick offen, på den årliga konferensen eller varför inte på en after work ? Vi har listat teambuilding aktiviteter som innefattar både fart, spänning och en härlig känsla av laganda.


Bjud in till en härlig after work (AW) med god dryck och massor av mingelvänlig plockmat. En AW blir ett trevligt avbrott från jobbets stress ger kollegor en möjlighet att lära känna varandra på ett mer personligt plan. Vi har en hel del gör-det-själv aktiviteter som också passar utmärkt till firmafest, kickoff, afterwork och konferens Med hjälp av våra färdiga aktiviteter och en cateringfirma som levererar maten kan man lätt sätta samman en kul firmafest på en mycket rimlig budget, eller kanske en kul after - work för arbetsgruppen, utan att behöva. Här finns allt från aktiviteter till mat och mängder av öl. På intilliggande Boston Grill kan man även dricka hantverksöl, koppla av framför storbildskärmarna eller äta en bit mat.


Förslag på after work aktiviteter

För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest. Många av lekarna passar både. Fredagsmys och Idol i all ära, men någon gång skulle det vara kul om du och kollegorna stannade kvar längre på kontoret än till klockan 18.


After work är en lagtävling där olika talanger och kunskap testas, kort sagt kan man säga att det är en frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Tävlingen tar ca en timma och vi garanterar att det blir mycket skratt, spontana infall och klurigheter. Tävling avlutas med en prisutdelning där vinnarna belönas med.


Vi har levererat aktiviteter och event i över 20år, vi kan detta och vet vad som är roligt och fungerar. Kontakta oss så kan vi skräddarsy ett upplägg för just er så ni uppnår det ni vill med dagen. Vi garanterar er en riktigt rolig dag! På fredagar tänds grillarna, och restaurangens egen tolkning av after work tar sin början. Baren kör schyssta priser, och du äter dig mätt för under hundralappen.


Efter en hård arbetsdag är det perfekt med ett par timmars segling med en kall öl i handen och er playlist på stereon. Tidigare har vi haft musiktävling, frågesport och företaget m. Priser är självklart mer alkohol och ibland några fina vinare. Det största felet som begås när en after work anordnas är antagandet att kollegorna på jobbet faktiskt känner varandra.


Man kan jobba sida vid sida med någon under många år och egentligen inte ha den blekaste aningen om hur den andres familj ser ut eller vad kollegan har för hobby. Tanken är att vara en plats för teambuilding och nöje med Malmös alla hotell och restauranger som komplement. Hit kan man ta med sig vännerna eller kollegorna i samband med en konferens, en after work eller en kväll på stan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения