вторник, 13 ноября 2018 г.

Mr beard skäggolja

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Motverkar torr skäggbotten! En hel avdelning bara för män.


Här hittar du allt inom skägg och groomingprodukter. Bonuspoäng på alla köp. Den återfuktar och mjukgör skägget. Den motverkar irritation, klåda och torr hud. Enkel applicering med pipett.


Doft Wilderness - gröna örter, eukalyptus och lavendel. Fri frakt på beställningar över 2kr. Den är gjord helt på vegetabiliska oljor, kända för att bevara hudens elasticitet samt förhindra klåda, irritation, rodnad och torr hud. Skägget blir mjukt och lättkammat. Doft Woodland - en doft av grönskande barrskog.


Mr beard skäggolja

Deras skäggolja i citrus doften, samt skäggbalm i wilderness doften var dem första produkter som jag använde. Flera år har passerat sedan dess. Björnfamiljen har växt. Vårda ditt skägg med en skäggolja ! En skäggolja ger fukt och näring till både skägget och huden under, vilket motverkar irritation och klåda.


En olja gör även skägget mer följsamt och mjukt. Hjälper huden att bevara sin elasticitet, lindrar rodna irritation, klåda och torrhud. Oljan mjukar upp och vårdar ditt skägg och din hud.


En skäggolja innehåller oljor som mjukgör och fräschar upp både skägget och huden därunder. Skäggolja står numera i de flesta skäggbärares badrumsskåp. Barberaren och frisören Marcus Mendes som startade sin första salong som 22-åring rekommenderar alla med skägg att införskaffa en.


Det är en blandning av lavendel och trä. Den är lätt att arbeta med och ger god kontroll över ditt skägg. Skäggvaxet är också lätt att tvätta av skägget (och händerna). Bear Family till bra pris från Parfym.


Mr beard skäggolja

Oljan gör skägget riktigt mjukt och härligt samt mildrar rakbränna, irritation och kliande. Allt för ett välansat skägg. Köp Beard Brew Woodlan 30ml från Mr.


Mr Bear , skäggolja med doft och utan. Tvätta först ansiktet och skägget och torka torrt med en mjuk handduk. Tag sedan några droppar av oljan i handen, gnid ihop händerna och massera sedan in oljan noga i skägget. Oj, detta var en trevlig överraskning!


Mr beard skäggolja

Vi bockar och bugar för kreativiteten och blir riktigt nyfiken på hur oljan står sig i den tuffa. Med både en mamma och en syster som arbetar som frisörer var Barberaryrket ett självklart val.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения