вторник, 30 августа 2016 г.

Ägglikör drink

Ägglikör drink

Häll över likören och fyll på med läsken. Detta är den svenska varianten av snowball. Drinkens ursprung är höljt i dunkel, men lär ha varit en populär drink till Jul.


Ägglikör drink

Vi är tacksamma för tips från någon som vet mer. Här kommer ett drinkrecept med ägglikör. Drinken är baserad på den alkoholfria maltesiska drycken Kinnie, en citrusläsk med örtsmak.


Denna drink passar även bra att servera en varm sommardag. Snowball - Anneli - Recept Min variant på en god drink Snowball eller även kallad Snöboll. Advocaat ( ägglikör ) Fruktsoda eller grappo. LOLOLO Bartenderns enkla recept på Hemmagjord ägglikör från Spisa.


Halvera vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna. Lägg kärnor och stång i en. Här hittar du en mängd recept på enkla och goda drinkar och cocktails online.


La_Bruja - Recept En gudagod likör, som är färdig att dricka med en gång, men vinner på att stå ett par veckor, då blir den både tjockare och gulare. Ett bra grundrecept som du kan göra många goda drinkar av. Drinkar med Ägglikör på Drinkoteket.


Dagens första öl (eller tredje) ligger kallt i din hand. Du kan märka att din näsa lyser rött av den konstanta friska luften. Vad som är svårt är nämligen att nu skall fruksodan skakas och sedan sprutas ned i glaset. Vilket görs enklast med en 33cl glas-flaska.


Nedan presenteras de drinkar och drinkrecept som har taggats med varm. Leta gärna vidare för att hitta andra drinkar genom att klicka på någon annan av de taggar som visas i molnet under de listade drinkarna. Bjud på en värmande äggtoddy efter julbordet. Denna varma drink smakar lika bra som dessert som till glöggminglet. Klassisk after ski- drink med rötterna i Italiens alper.


Den finns att köpa på Servings: 1. Testa en Ginger Apple och upptäck hundratals andra inspirerande drinkar och recept på Drinkgeneratorn. Varför inte en uppfriskande Piggelin före påskmiddagen eller en värmande Chokladtoddy efter långpromenaden? För den som föredrar alkoholfritt rekommenderar vi en Läskande lassi. Att blanda sina egna drinkar är inte alls svårt och är en uppskattad detalj på de flesta fester.


Ett redskap som är bra att ha när du blandar drinkar är en shaker. En shaker, eller cocktail shaker, används för att blanda drinkar genom att skaka dem. Du häller i ingredienserna i shakern och sedan skakar du. Glad påg som uppskattar en drink , eller två eller fyra.


Du kanske också gillar: Christmas Cooler. En av mina mysiga stunder på dagen är att sitta och skriva till just dig, välkommen till min blogg. På kategorin mycket mer lägger jag upp allt.


DRINKAR LIKöRDRINK. Snowball (eller Snow Ball) är en drink vars utformning skiljer sig aningen åt runt om i världen. Sveriges största receptsamling av cocktails.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения