понедельник, 15 августа 2016 г.

Ruukki takplåt

Ledande tillverkare av tak. Se vårt sortiment av takplåt i hög kvalitet här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Köp takplåt på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Spara en massa pengar här!


Alla Ruukkis bärande profilerade takplåtar kan utrustas med smart teknologi. Läs mer om fördelarna med smarta tak här. En djärv framåtriktad syn kräver skärpa och kreativitet.


Med vårt breda produktsortiment och tekniskt avancerade bygglösningar hjälper vi dig nå dina mål.

Våra profilplåtar passar till många olika takläggningsbehov. Ett ekonomiskt byggnadsmaterial som är starkt, lätt, hållbart och minimalt underhållskrävande. Våra lågprofilerade plåtar är tillgängliga i olika former, beläggningar och färger. Produkten erbjuds måttbeställd från fabrik, med kort leversansti och. Dess design passar både för villor i trä och moderna stenhus.


Det är också ett lämpligt ståltak för tak med lutning 1:och mer. I Classic är montageskruvarna dolda under den stående fal. Den är snabb och lätt att montera.


Ruukki bärande takplåt från Ruukki Sverige AB. En båtlast är redan på väg. Det är tryggt att bo och leva under ett tak från Ruukki. För att säkerställa det har vi förlängt våra garantitider. Vi ger upp till års garanti på våra produkter.


Purals slitstarka, lätt strukturerade yta tål mekanisk nötning orsakade av snö och is och står bra emot solens UV-strålning. Kännetecknande för Pural är att den tål kemikalier bra och går lätt att bättringsmåla. Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör. Plannja levererar produkter till tak och fasad – takprofiler, fasadprofiler, takpannor, hängrännor, stuprör, bleck och beslag samt taksäkerhet.


Takpanneprofilerad förzinkad stålplåt, ytbelagd med Polyester matt, Pural, för täckning av yttertak.

Vi vidareutvecklar ständigt vår verksamhet och vårt produktsortiment för att tillgodose dina behov. Eller finns det andra som är ännu bättre? Nu tänker jag alltså hållbarhet vs. Köper hellre något dyrare som håller längre än billigare men kass! Bomba gärna med erfarenheter ni vise där ute!


Vid förfrågan om ett komplett tak med plåtdetaljer, skruv, hängrännor etc så hänvisar vi till den här länken i stället. Kompletta takamp nbsp Tp45Takprofil för isolerade och oisolerade yttertak medkapilärbrytande rilla. Vid terminal får du hjälp med lossning och lastning av dina produkter.


Om du har möjlighet att lossa takplåten själv med lastmaskin eller truck är hemleverans ett alternativ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения