вторник, 23 августа 2016 г.

Attraherad av någon

Du har träffat en person du verkligen är intresserad av – men hur vet du om personen är lika attraherad av dig? Det har forskningen ett svar på så leta efter de här detaljerna – och se upp för de här myterna om attraktion. När du känner doften av personens parfym blir du helt varm och snurrig.


Oavsett om det är på hen själv, någon annan eller i en butik. När någon säger hens namn slår ditt hjärta en kullerbytta. En kyss känns rakt igenom hela kroppen och fyller dig med begär.

Hur kommer det sig att man kan bli oförklarligt attraherad av någon som man inte tycker är så sympatisk? Och tvärtom – hur kan kroppen dissa någon som huvudet tycker är hyperintressant? ELLE dyker djupt ner i de mekanismer som ligger bakom oförklarlig attraktion. Det finns ju slemmiga gubbar och sliskiga typer som man inte vill ska klä av en med blicken. Då besvarar man inte blicken, vänder sig bort och visar sitt ointresse, säger Mi Ridell.


Du är alltid attraherad av någon vars egenskaper skiljer sig från dina. Störande Tecken På Att Ditt Ex Är En Riktig Psykopat. När jag är attraherad av någon kan jag bli väldigt blyg.


När man lä ser om det typiska Men det känns ändå inte som ett tvärsäkert tecken.

Så här kan du ju iallafall inte gå runt och känna. Ja, en kan bli attraherad av andra även om en är i förhållande. Men att få starka känslor som om en vill dela sitt liv med någon en knappt känner är en indikation på att något i ens förhållande inte är som det ska.


Den här flirtstilen är svårast att avslöja, eftersom den är väldigt hands-off och icke-sexuell. Den här personen tar gärna ett steg tillbaka när hen är attraherad av någon. Risken finns alltså att du misstolkar och gör bedömningen att han eller hon är ointressera när det egentligen förhåller sig tvärtom. Gift och attraherad av någon annan (långt) Skrivet av : Förvirrad: Hej alla kloka medmänniskor, Jag behöver lite kloka råd om livet av er alla. Jag har varit tillsammans med min man i snart år och är sedan några år även gift.


Vi har under dessa år varit lyckliga och jag har aldrig tittat åt någon annan. Det är lustigt, man kan gå hela livet utan att lägga märke till den typen av beröring, men så fort någon nämner det så kommer man tänka på det jämt. Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Det är en nästan undermedveten drift när man känner sig sexuellt attraherad av någon och är inte alltid en indikation på en ytlig man, i synnherhet när denne gör det tillsammans med de andra tecknen på attraktion istället för att enbart göra detta.


När du är attraherad av någon fokuserar du mycket på hur han eller hon ser ut och du är mer intresserad av hur personen känns än av detaljer som vad hen jobbar med eller var hen bor. Du fokuserar på utseende och kropp, han eller hon gör dig upphetsad. När ni har haft sex är du inte så lockad av att.


Det räcker inte med att notera ett av de tecknen, någon enstaka gång, för att avfärda en person som helt ointresserad av dig. Men om de upprepas i kontakten med en person är risken tyvärr stor att det aldrig blir någon nära relation mellan er två. Du attraheras alltid av någon som är lik dig.

Tyvärr är inte detta någon som passar dig och någon som kan ge dig den tryggheten du behöver. Någon som är intresserad och attraherad av någon annan kommer att luta i nära eller dålig hållning, kanske luta huvudet åt sidan och förråda ett äkta leende. Hur man kommunicerar känslor när attraherad av någon Du har varit kär i en person på avstånd ett tag, men du vet inte om känslor tillbaka.


Du drömmer om den dag när du kan vara tillsammans, men du bara inte verkar komma över din rädsla för avstötning och dela dina känslor. Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne. Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig.


Man kan också vara galet förälskad i någon utan att ha haft sex med personen. Och nu till det som jag får så många frågor kring som jag nämnde i början av inlägget: MAN KAN KÄNNA DJUP SAMHÖRIGHET MED EN PERSON, VARA ROMANTISKT KÄR I EN ANNAN OCH SEXUELLT ATTRAHERAD AV NÅGON HELT OKÄND! Plötsligt finner vi oss själva vid en korsning om vi redan är med någon men känner hos attraherade till någon vi just börjat lära känna. Vi kontrollerar inte vem vi förälskar oss i eller vem som attraherar oss.


Vi kan ha varit med någon i decennier när någon annan plötsligt dyker upp.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения