понедельник, 22 августа 2016 г.

Messenger utan att vara vänner

Det är bara att ladda ner appen och skapa ett konto. Det står att man kan lägga till personen på messenger , men måste man göra det för att meddelandet ska levereras? När du nu får ett meddelande så kommer det synas på din låsta skärm som en notis. Du kan då läsa de 1första tecknen i meddelandet utan att behöva öppna det – problemet är att så snart du klickar på det kommer det stå som.


Bli vän med någon blixtsnabbt.

För att spara tid när du ska lägga till någon som vän , alternativt att någon ska lägga till dig så är den här funktionen rätt bra. Superbra på många sätt, men funktionen gör också att dina vänner ser att du är online. Och låt oss vara ärliga, trots att det kan vara skönt att veta att dina vänner är online och därmed högst troligt kommer läsa ditt meddelande inom några sekunder, är det också irriterande att andra vet om när du är online. CHATTA MED FÖREAG – Ta enkelt kontakt med dina favoritföretag för att göra bokningar, få kundsupport, hitta erbjudanden med mera. SPELA SPEL MED VÄNNERNA – Utmana vänner , klättra på ledartavlor och upptäck nästa spel att fastna i. FLYTTA SMS TILL MESSENGER – Nu slipper du öppna flera appar för att hålla kontakt.


Nå dina vänner oavsett var de är. Sms:a eller ring röst- eller videosamtal kostnadsfritt till dina vänner via ditt befintliga mobilabonnemang.

Kontakta dina vänner via mobilen och webben så att de alltid får dina meddelanden. Få reda på vem som läst ditt meddelande och vem som inte gjort det. Man kan skicka personliga meddelanden (PM) till varandra utan att vara vän.


Det hänger dock på att båda personerna gjort inställningen som tillåter att icke- vänner kan skicka PM till varandra. Tror inte man kan chatta däremot. Om du inte har stängt av funktionen kommer dina vänner alltid att kunna se när du är online. Det finns alltså inget sätt att vara osynlig som på exempelvis Skype.


Vad du kan göra är att stänga av chatten helt och hållet eller för vissa vänner. Om något nytt har hänt för dina vänner inom de senaste timmarna dyker en liten röd prick upp bredvid vännens bild. Allt för att du inte ska missa någonting. Du får en snabb överblick över vilka vänner som postat något - och hur länge sen det var. På det här sättet blir det ännu enklare att stalka dina vänner.


Till exempel ”Pär Video”. Meddelandet består av en länk som har ditt namn i rubriken. Kanske att hon försökte med alternativet i Messenger -appen om att inaktivera kontakten och att det var därför det inte gick.


Vilket också var svårare att återskapa utan att förklara för hennes övriga kontakter om vad som skett. Vi behöver goda vänner att spegla oss i.

God vänskap stödjer oss, ger tröst och konstruktiv kritik, utan att vi förväntar oss något i retur. Att få vara en god vän är också viktigt, det får oss att gå bortom oss själva, sätta någon annan först och därmed bli bättre människor, säger Camilla. Nå personer när du är i ett område med långsam eller instabil internetanslutning. Se när andra är aktiva och kan chatta.


Skicka meddelanden till personer enskilt eller i grupper för att hålla kontakt och planera. Appen berättar nämligen för dina vänner när du senast var aktiv på mobiltelefonen eller datorn. Klicka på den kontakt du vill.


Sedan kan du utföra dessa steg. Kolla andra program om de inte kan komma åt internet eller inte. Samtalen är gratis om du är uppkopplad via wifi, annars tillkommer avgifter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения