вторник, 23 августа 2016 г.

Taxi uppkörning säkerhetskontroll

I filmen används trafikskolans Hyundai igo! Filmen är först och främst till för att underlätta körkortsutbildningen för eleverna på vår trafikskola. Kan vi hjälpa fler människor så är det ett stort plus! Taxiförare ska kunna hitta till passagerares resmål i körprov för taxi.


Fordonskontroll- Provet inleds med att du utför kontroll av bilen.

Mina erfarenheter av taxiyrket. Med undantag för att du får INTE göra det en taxi får göra då du inte kör taxireggat fordon. Uppkörningen är exakt som en uppkörning till B kort.


Sen kollar de på att du kör bekvämt och planerar ordentligt. Har hört att man ska göra säkerhetskontroll på bilen innan man kör iväg på uppkörning för taxilegitimation. Nu är det så att jag har uppkörning imorgon men har ingen aning om vad man ska kolla på säkerhetskontrollen , någon som vet detta?


Vore väldigt tacksam för svar. Jag funderar också på att ta Taxikort, mest för att jag skulle trivas ypperligt bra med att jobba som taxi chaufför då jag tycker det är fruktansvärt roligt att köra bil.

Men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. När det gäller inspektören vid en uppkörning för taxi kort så ska man ju veta allt om säkerhetskontrollen redan. Man möter varje dag många passagerare och det är viktigt att. Boka inte en uppkörning om du inte är 1 på att du kan klara den. Många bokar uppkörning för att få reda på vad dom behöver öva mer på.


En körlektion på en trafikskola är mycket billigare och du kommer dessutom få många fler råd om din körning där. Ta inte bussen till uppkörningen. Kör dit med din handledare.


Innan din uppkörning börjar ska du genomföra en säkerhetskontroll. På denna sida går vi igenom hur man genomför en säkerhetskontroll på ett korrekt och snabbt sätt. Inre säkerhetskontroll.


Inta korrekt körställningen och kontrollera speglarna samt att dörrarna är stängda. Starta vindrutetorkarna (spola eventuellt rutan) och värmereglagen (fläkt, särskilt vid framrutan och defrostern till bakrutan). Tuta en gång och sätt på dig bilbältet (dra till så att det sitter spänt). Vi erbjuder ett individuellt upplägg som passar dig.


Du ska även skicka med ett läkarintyg.

Om du använder en checklista för säkerhetskontrollen får den inte innehålla instruktioner för hur kontrollen ska genomföras. Körning i och utanför tätort. Förarprövaren kommer att dirigera dig eller be dig köra mot ett angivet mål. Kunskapsprov för Taxiförarlegitimation, Yrkesförarkompetens, Yrkeskunnande Taxi. Allt gick bra, säkerhetskontroll , en lång dragning om luft och färdbroms, samt körning i och utanför Eksjö med en av Taxi Nybergs Setror.


I morgon ska jag pusta ut på mitt vanliga jobb (inom Landstinget). Kapitel – Körprov för taxi 8. Det bör vara lätt att köra upp i Sollentuna om man är tillräckligt färdig för uppkörning , oavsett om man är trafikskoleelev eller privatist. Säkerhetskontroll av fordonet 8. Nån kille i min gamla gymnasieklass körde upp osom privatist i Sollentuna, och klarade uppkörningen direkt på första försket.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения