четверг, 11 августа 2016 г.

Servicefinder karriär

Servicefinder karriär

Hitta proffs, läs referenser, kundrekommendationer och mycket mer på Dorunner. Vi ger dig gratis offerter på kvalitetssäkrade och kontrollerade tjänsteföretag! Funderar du på att renovera badrum? Beskriv jobbet du behöver hjälp med och få kontakt med seriösa tjänsteföretag.


Det är helt gratis och inte bindande. Jobba hos Servicefinder. Servicefinder är tjänsteförmedlaren som hjälper konsumenter och professionella tjänsteföretag att komma i kontakt med varandra. Via oss kan konsumenter söka, jämföra och hitta bra tjänsteföretag, direkt på nätet.


Samtidigt kan företag använda oss för att hitta nya kunder. ServiceFinder hjälper tusentals konsumenter att hitta rätt leverantör varje vecka. När du inte hittar rätt kategori att fråga i - fråga här så fixar vi det! Gör karriär hos ett riktigt tillväxtbolag! Just nu söker vi duktiga medarbetare till flera avdelningar.


Servicefinder karriär

Som följd har Servicefinder figurerat i minst 1rättsprocesser i svenska domstolar, visar Breakits kartläggning. Att ett bolag skickar fakturor till inkasso, kronofogden och som sista utväg driver saken i domstol är i sig inte något konstigt. Men Servicefinder sticker ut rejält. Fyll i dina önskemål och få hjälp snabbt. Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, kontoret eller bostadsrättsföreningen.


Få kontakt med professionella tjänsteföretag. Att hitta professionella tjänsteföretag kräver mycket arbete. Lämna därför den delen åt oss. Kontakta Servicefinder.


Har du frågor eller funderingar – tveka inte att höra av dig till oss. Besök även hans hemsida här. Sverige inom ett hundratal branscher. Välkommen till framtidens bolag! Nu söker vi en Account Manager till vårt Customer Relation Salesteam i Stockholm.


Läs mer om vilka fantastiska. Inredningsarkitekt via Servicefinder. Att flytta runt möbler och måla om är alltid ett bra sätt att blåsa lite nytt liv till ditt hem. Samma sak gäller för ditt kontor eller andra ställen där du befinner dig dagligen.


Men faktum är att Servicefinder -grundarna redan har börjat investera. Trion har via bolag köpt ett stort antal lägenheter i Stockholm – och ett asylboende i Dalarna. Planen är att bygga upp ett fastighetsbolag, som driver projekt och gör investeringar.


Aleksandar Goga sålde Servicefinder för miljoner – nu ska han styra upp säljet på Clicksys. Fastigheter kommer att vara ett av våra två investeringsben.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения