понедельник, 29 августа 2016 г.

Hur betalar man med kort på blocket

Om du istället väljer att använda dig av kortbetalning är det viktigt att tänka på att det endast kan ske via VISA eller MasterCard. Det får ej vara ett Visa Electron eller MasterCard Maestro samt att kortet måste vara utfärdat i något av de skandinaviska länderna. Betala med kort gör du genom att skriva klart din annons och sedan.


Man kan inte betala med vissa av Comviq eller Teleabonnemang hos oss på Blocket. Förutom att betala via telefon finns alternativen att betala med kort och swish. Alternativet gällande kortbetalning finns i dagsläget endast om man går via en dator eller vår app men saknas dessvärre på mobilsajten. Fraktkostnaden betalas av köparen och presenteras i anslutning till priset i annonsen.


För att ha möjlighet att sälja med frakt behöver säljaren registrera sig som användare hos vår betalpartner Bynk och acceptera Bynks allmänna villkor vilket görs i samband med att säljaren aktiverar Blocketpaketet på sin annons. Finns annat bra att läsa också så man slipper bli lurad. Har handlar och sålt på blocket många gånger och alltid använt deras internetgiro när varan måste skickas. Varken säljaren eller köparen behöver känna att man skulle bli lurad. Vem som betalar avgifter får ni väl komma överens om, om du prutat en del kanske du kan stå.


Om säljaren vill träffas på en folktom plats eller på en tid då få människor är i rörelse. Vi har en nollvision för bedrägerier. Vårt kundsäkerhetscenter har dagligen kontakt med Polisen för att de enkelt ska kunna utreda oseriösa aktiviteter på Blocket för att våra användare ska känna sig trygga på Blocket. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.


Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten. Principen att skriva det viktigaste först gäller även här, många gånger får man inte så lång tid på sig att fånga läsarens intresse.


Hur betalar man med kort på blocket

En bra tumregel är att även här skriva så långt som nödvändigt men så kort som möjligt. Variera gärna med löpande text samt punktlistor om möjligt. På Blocket Bostad uthyres tas annons bort av Blocket om du inte har loggat in på ditt Blocket Bostad-konto under en sammanhängande period om tre veckor. Du kommer att få påminnelse via mail när du inte har varit aktiv på en vecka med en uppmaning att logga in för att din annons inte ska tas bort. Men det är lätt att undvika sånt.


Så länge man kollar var avsändaren stämmer överens. Då jag tror det är vanligtvis ett Bank eller post-giro man betalar in till med Payson. Hur betalar man för en begagnad bil? Har man samma bank så är det smidigt att gör en överföring via internetbanken, då överförs pengarna direkt. Om man inte har samma bank är Swish ett alternativ där det ges en bekräftelse att pengarna inkommit.


Vill du betala din annons via Kortbetalning med säkerhetsdosa eller kod? Beroende på vilken bank eller kort som du använder dig av så kan du behöva ange en kod i samband med kortbetalningen. Systemet som då används är 3-D Secure och används för att göra online-betalningar med kreditkort säkrare. När du handlar på internet och ska betala kan du välja Direktbetalning.


Du slussas då vidare till din internetbank där du betalar inköp. Ingen känslig information om konto- eller bankkort behöver uppges i internetbutiken då betalningen sker i internetbanken. Svaret kan lika gärna vara att det är de själva som skickat informationen. Eftersom folk handlar och betalar på nätet med sina kort , vilket jag aldrig skulle drömma om att göra, säger Anders Olofsson.


Att betala med sitt kort vid ett nätköp, oavsett vilket företag det rör sig om, så är det en högriskhandel. I sådana fall är Swish egentligen säkrare eftersom man ser namnet på den man betalar till i alla fall. Det är lättare att vara anonym på PayPal då allt som krävs för att skapa ett konto är en epostadress. Som köpare är det som sagt bäst att köra på Blocket -paketet, om man nu inte kan mötas upp och göra affären F2F.


Företag använder sig oftare av Klarna eller PayPal, där man kan betala med kort via internetbanken eller genom faktura. En del av företagen använder sig även av banköverföringar och Swish. Trots att det kan vara säkert att betala via Swish eller en banköverföring rekommenderar Tradera att man betalar via Klarna eller PayPal om det erbjuds på grund av ökad säkerhet. Så fungerar det när man lägger in annonser på blocket Pris: Det kostar till kronor att lägga in en annons på Blocket , hur mycket det kostar beror på vilken kategori man lägger in annonsen i. Annonskostnaden på Blocket betalar man genom att ringa ett betaltelefonsamtal eller genom kort. Så snart du har öppnat ditt kort för köp på internet kan du börja använda det på internet.


Hur betalar man med kort på blocket

Hos butiker som är anslutna till Mastercard SecureCode och Verified by Visa kommer du behöva bekräfta ditt köp med Mobilt BankID. Har du inte möjlighet att använda Mobilt BankID kan du istället bekräfta dina köp med lösenord och SMS. På studentportalen kan du läsa allt om hur vi kan hjälpa dig i ditt studentliv.


Så fixar du livet som student. En trygghet för dig som betalar med kort.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения